Τώρα όλη η Ελλάδα ακόμα πιο κοντά!

Τώρα όλη η Ελλάδα ακόμα πιο κοντά!

Η Olympic Air προσφέρει 400.000 θέσεις για να ταξιδέψεις σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού από 19 ευρώ

Εάν ψάχνεις την ευκαιρία να προγραμματίσεις το επόμενο ταξίδι σου, η Olympic Air μέλος του AEGEAN Group, σου δίνει την ευκαιρία να επισκεφθείς έναν ή και περισσότερους από τους 33 προορισμούς εσωτερικού που καλύπτει το δίκτυο της, με τιμές που ξεκινούν από μόλις 19€ προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 41€ από Αθήνα. 

Η προσφορά αφορά σε 400.000 θέσεις για πτήσεις εσωτερικού και η κράτηση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει από 4 έως και 10 Απριλίου 2017.

Το επόμενο βήμα που έχεις να κάνεις δεν είναι από το να επισκεφτείς το  https://www.olympicair.com/el/Travel/Reservations/LowFareCalendar και ο αγαπημένος σου προορισμός βρίσκεται μόλις μερικά "κλικ" μακριά. Στην κατηγορία  «Low Fare Calendar» θα μπορέσεις να ανακαλύψεις τη διαθεσιμότητα με τους χαμηλότερους ναύλους βάσει της ημερομηνίας και του προορισμού που επιλέγεις.

Τέλος, κάνοντας την εγγραφή σου στο newsletter της Olympic Air, μπορείς να μαθαίνεις άμεσα όλα τα νέα και τις προσφορές της εταιρείας. Επωφελήσου της προσφοράς πριν την εξάντληση των ναύλων.  Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο φθηνά! Η επόμενη πτήση σου με την Olympic Air σε περιμένει.

SHARE:

24Media Network