Amnesia: Rebirth: Έρχεται μέσα στο 2020 το sequel ενός από τα κορυφαία horror games

Amnesia: Rebirth: Έρχεται μέσα στο 2020 το sequel ενός από τα κορυφαία horror games

Αυτή τη φορά, οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο της Tasi Trianon, στην προσπάθεια της να επιβιώσει και να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω της.

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Amnesia: The Dark Descent, ένα από τα κορυφαία horror games όλων των εποχών, η δημιουργός Frictional Games ετοιμάζεται να μας τρομοκρατήσει για άλλη μια φορά με το sequel. Ο τίτλος του είναι Amnesia: Rebirth και η υπόθεση του εκτυλίσσεται στην έρημο της Αλγερίας με νέο πρωταγωνιστή, αλλά στον ίδιο κόσμο με το προηγούμενο επεισόδιο.

Αυτή τη φορά, οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο της Tasi Trianon, στην προσπάθεια της να επιβιώσει και να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω της. Η δημιουργός περιγράφει το Rebirth ως ένα οδυνηρό ταξίδι μέσα από την απόγνωση και την καταστροφή, τον προσωπικό τρόμο και πόνο, αλλά και στην εξερεύνηση των ανθρωπίνων ορίων αντοχής. Όπως αναφέρει το Techgear.gr, το gameplay θα είναι σε first-person οπτική με πολλά στοιχεία εξερεύνησης, γρίφους, διαχείριση πόρων και προσπάθειας να κρυφτείς.

Δεν μπορείς ούτε να αναπνεύσεις. Το πλάσμα βρίσκεται μόλις μερικά εκατοστά μακριά σου. Μοναδικός σκοπός του να σε τρομοκρατήσει. Γι’ αυτό κρύβεσαι στο σκοτάδι, προσπαθείς να τιθασεύσεις τους φόβους σου και να παραμείνεις σιωπηλός.

Η μοναδική πιθανότητα που έχεις για να επιβιώσεις είναι να ακολουθήσεις την πορεία της Tasi και να ενώσεις τα κομμάτια από το παρελθόν της. Ο χρόνος είναι εναντίον σου, αλλά και πάλι, θα πρέπει να συνεχίσεις, βήμα προς βήμα, γνωρίζοντας ότι εάν αποτύχεις θα χάσεις τα πάντα.

Το Amnesia: Rebirth είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά για Windows PC, macOS, PS4 και Linux, ενώ δεν αποκλείεται αργότερα να το δούμε τόσο στο Nintendo Switch, όσο και στο Xbox One.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα