Black Friday 2020: ανανέωσε τον high-tech εξοπλισμό σου σε τιμές που δεν υπάρχουν

Black Friday 2020: ανανέωσε τον high-tech εξοπλισμό σου σε τιμές που δεν υπάρχουν

Η Black Παρασκευή πλησιάζει και σου δίνει την ευκαιρία να εξοπλίσεις το σπίτι σου με την αιχμή της τεχνολογίας, χωρίς να τινάξεις τη… μπάνκα στον αέρα!

Φέτος η Black Friday πέφτει στις 27 Νοεμβρίου, αλλά τα ηλεκτρονικά καταστήματα φρόντισαν να μας βάλουν από τώρα στο κλίμα. Για τέταρτο συναπτό έτος, η «Μαύρη Παρασκευή» σηματοδοτεί μεγάλες προσφορές και ελκυστικές τιμές σε όλα τα προϊόντα, αλλά κυρίως σε προϊόντα τεχνολογίας. Τέσσερα χρόνια μετά την εμφάνιση της Black Friday στην Ελλάδα, τα Public εξακολουθούν να πρωτοστατούν στην ημέρα αυτή των μεγάλων προσφορών, σε όλα τα είδη των προϊόντων, βάζοντας τον μεγαλύτερο όγκο προϊόντων σε Black Friday τιμές! Και μην ξεχνάς, η Black Friday του 2020 είναι… Black Friday online!

Η τεχνολογία είναι, προφανώς, το φόρτε της Black Friday και τα Public έχουν πάμπολλα προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές. Είτε θέλεις καινούριο smartphone, είτε τηλεόραση, φωτογραφική μηχανή, καινούρια παιχνιδομηχανή είτε ακόμη και… πικάπ για δίσκους βινυλίου, ανήμερα της Μαύρης Παρασκευής θα βρεις τη συσκευή που θα σου κάνει… κλικ!

Δε μπορούμε, όμως, να μιλάμε για «συσκευές» χωρίς να αναφέρουμε και το… υλικό που θα κληθούν αυτές οι συσκευές να προβάλλουν. Στην κατηγορία προϊόντων πολιτισμού, λοιπόν, έχουμε Blu-Ray και DVD, ταινίες και σειρές, αλλά και CD και βινύλια με μουσική, για να απολαύσεις τη νέα σου αγορά! Παράλληλα, θα βρεις και βιβλία, κόμικς αλλά και παιχνίδια σε Black Friday προσφορές.

Τέλος, έχε υπ’ όψιν σου πως η Black Friday πλέον καλύπτει όλα τα καταναλωτικά αγαθά, στα οποία περιλαμβάνονται και είδη σπιτιού, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια και βέβαια προϊόντα προσωπικής φροντίδας, τα οποία θα βρεις σε μειωμένες τιμές και μεγάλες εκπτώσεις.

Επομένως μπορείς να πας στο pubic.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό marketplace και να κάνεις τα ψώνια σου online, στις καλύτερες τιμές, είτε απ’ ευθείας από το ίδιο το Public είτε μέσω των 2.000 συνεργαζόμενων καταστημάτων του, πάντα με την εγγύηση του Public. Κάνοντας τις αγορές σου online (ή τηλεφωνικά) κερδίζεις και στο κομμάτι της παράδοσης των προϊόντων. Το site του Public σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κανονικά τις αγορές σου από την άνεση του σπιτιού σου και στη συνέχεια να παραλάβεις τα προϊόντα σου από την ασφάλεια, τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του… καναπέ σου! Οι άνθρωποι του Public θα φροντίσουν ώστε να φτάσουν στην πόρτα σου, λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις!

Και μην ξεχνάς να γραφτείς στο newsletter του Public για να βλέπεις όλες τις προσφορές και να προλάβεις!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα