Data: Ανοίγουν τις “κάνουλες” οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για το Πάσχα

Data: Ανοίγουν τις “κάνουλες” οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για το Πάσχα
Κινητό τηλέφωνο PIXABAY

Τη δυναότητα για ατέλειωτο "σερφάρισμα" και πολλές αναρτήσεις δίνουν οι εταιρείες κινητής το Πάσχα.

Δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες προσφέρει φέτος το Πάσχα σε όλους τους συνδρομητές της η Cosmote, για να μπορούν, όπως αναφέρει ανακοίνωση, να σερφάρουν ξένοιαστα και να μοιράζονται online τις αγαπημένες τους γιορτινές στιγμές με τους φίλους τους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Πάσχα, που οι ανάγκες για data είναι μεγαλύτερες, η Cosmote απελευθερώνει την εμπειρία του Internet στο κινητό. Η προσφορά διατίθεται έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής Cosmote.

Όλοι οι συνδρομητές κινητής (συμβολαίου, Cosmote Neo, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής), μπορούν να ενεργοποιήσουν την πασχαλινή προσφορά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, στο Cosmote app και το What’s Up app. Για όσους θέλουν να σερφάρουν από το κινητό τους για έναν ολόκληρο μήνα με απεριόριστα data, υπάρχει προσφορά με 10,90€. Η νέα αυτή προσφορά της Cosmote ισχύει μέχρι και την 1η Μαΐου, για όλους τους συνδρομητές κινητής Cosmote και ενεργοποιείται, επίσης, μέσω των app Cosmote και What’s up. Με ακόμα περισσότερα data στη διάθεσή τους, οι συνδρομητές της Cosmote απολαμβάνουν κορυφαίες ταχύτητες mobile internet, όπου κι αν βρίσκονται. Μπορούν να κάνουν streaming και βίντεο κλήσεις, να κατεβάζουν γρήγορα μεγάλα αρχεία και να μοιράζονται όμορφες στιγμές στα social media μέσα από το βραβευμένο ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής της χώρας, σύμφωνα με την Ookla®.

VODAFONE: Πάσχα με δωρεάν απεριόριστα Data για 10 ημέρες.

Φέτος το Πάσχα, επίσης, και η Vodafone προσφέρει δωρεάν απεριόριστα Data σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοπρόγράμματος, εταιρικούς και οικιακούς, για 10 ημέρες, διευκολύνοντας την επικοινωνία και την ψυχαγωγία τις ημέρες των γιορτών. Επιπλέον, όλοι οι CU συνδρομητές μπορούν να σερφάρουν δωρεάν και απεριόριστα για 10 μέρες. Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται μέσα από το Vodafone App, το CU App, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας της Vodafone και του CU. Υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης και τη Δευτέρα 17 Απριλίου 2023.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα