Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κυβερνοασφάλεια, το αύριο της πληροφορικής σε περιμένει

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κυβερνοασφάλεια, το αύριο της πληροφορικής σε περιμένει

Η θεωρητική κατάρτιση και η επαγγελματική αποκατάσταση συνδέονται με τον καλύτερο τρόπο στο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην Κυβερνοασφάλεια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και το NEWS 24/7 σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις υποτροφία.

Με την οικονομία και γενικά την κοινωνία να καθίσταται ολοένα και πιο εξαρτημένη από την τεχνολογία και το διαδίκτυο, δεν είναι λίγοι όσοι ισχυρίζονται ότι τα επαγγέλματα του μέλλοντος συνδέονται άρρηκτα με τους , την πληροφορική, τα δίκτυα αλλά και την ασφάλεια των πληροφοριών. Και όχι άδικα, προφανώς.

Εξάλλου, όσο περισσότερο εξαρτιόμαστε από το διαδίκτυο και τις εφαρμογές του, τόσο πιο εκτεθειμένοι βρισκόμαστε σε μια σειρά κινδύνων και προκλήσεων. Επομένως, δεν είναι τυχαίο ότι η ασφάλεια του κυβερνοχώρου αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στην επαγγελματική -και όχι μόνο- ζωή μας.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (EUC) καινοτομεί για ακόμη μια φορά προσφέροντας το Master
of
Science (MSc) στην Ασφάλεια Κυβερνοχώρου
, ανοίγοντας ένα καινοτόμο πεδίο, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη προστασίας των υποδομών πληροφορικής και πληροφοριών σε οργανισμούς και επιχειρήσεις. Μια ανάγκη, η οποία καθίσταται με καλπάζοντα ρυθμό πιο επιτακτική.

Tο NEWS 24/7 προσφέρει υποτροφία 45% έναντι των διδάκτρων για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, δίνοντας την ευκαιρία σε ένα υποψήφιο φοιτητή να αποκτήσει τις γνώσεις και όλα τα αναγκαία εχέγγυα που χρειάζεται για να σταθεί στο σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας και να διεκδικήσει με αξιώσεις την επαγγελματική καταξίωση.

Κάνε ΕΔΩ την αίτησή σου

Μαθαίνοντας για την κυβερνοασφάλεια

Έχοντας εμπειρία έξι δεκαετιών (από το 1961) και αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου εξοπλίζει τους φοιτητές με τις κατάλληλες τεχνικές δεξιότητες και γνώσεις, τις οποίες απαιτεί η διαχείριση και η αντιμετώπιση της παραβατικότητας στον κυβερνοχώρο.

Κεντρικοί πυλώνες της εκπαίδευσης, στους οποίους εδράζεται και το πρόγραμμα σπουδών, είναι η κατανόηση της σχετικής νομοθεσίας, η διαχείριση κινδύνων, η ηθική της ηλεκτρονικής πειρατείας και κρυπτογράφησης, αλλά και οι συναφείς έρευνες σε εργαστήρια και ερευνητικά κέντρα του τμήματος.

Χάρη σ’ αυτά τα εφόδια, οι φοιτητές αποκτούν επαγγελματικές δεξιότητες, οι οποίες τους επιτρέπουν να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν πολιτικές και πρακτικές ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε διδακτορικό επίπεδο εμβαθύνοντας περαιτέρω στον εν λόγω πολλά υποσχόμενο τομέα.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών

Το Μεταπτυχιακό στην Κυβερνοασφαλεια προσφέρεται με την μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα και έχει συνολική διάρκεια 3 εξάμηνα. Η δομή του προγράμματος σπουδών είναι αρκετά απλή και ευέλικτη, γεγονός το οποίο διευκολύνει σημαντικά τον φοιτητή.

Στην ελίτ της τεχνολογίας και της πληροφορικής

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κυβερνοασφάλεια, το αύριο της πληροφορικής σε περιμένει

Μόλις ο φοιτητής ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών, μπορεί να ενταχθεί άμεσα στην αγορά εργασίας, ανάμεσα στην ελίτ των σύγχρονων τεχνολογιών, επιλέγοντας τα πλέον αναπτυσσόμενα και σημαντικά επαγγέλματα των επόμενων ετών. Από την παροχή συμβουλών ψηφιακής ασφάλειας και την ψηφιακή ασφάλεια ηλεκτρονικού εμπορίου, έως την εταιρική ασφάλεια, την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου και την εκπαίδευση.

Για να ενημερωθείτε και να υποβάλετε αίτηση για την υποτροφία του NEWS 24/7 και να πάρετε μια πρώτη γεύση από την υψηλού επιπέδου και άρτια εκπαίδευση που παρέχει το EUC, τότε δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε από το να επισκεφτείτε την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα.

Διεκδίκησε Υποτροφία ΕΔΩ

SHARE:

24Media Network