Η Hasbro αναβιώνει τα φορητά ηλεκτρονικά παιχνίδια της Tiger Electronics

Η Hasbro αναβιώνει τα φορητά ηλεκτρονικά παιχνίδια της Tiger Electronics
Η Hasbro αναβιώνει τα φορητά ηλεκτρονικά παιχνίδια της Tiger Electronics YOUTUBE @SPAWN WAVE PLUS

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια της Tiger Electronics, υπεύθυνα για ομηρικούς καυγάδες σε κατασκηνώσεις και διακοπές, επιστρέφουν με την κατασκευή τους να είναι σχεδόν πιστή στα original!

Τα παιδιά των ‘80s θα θυμάστε σίγουρα τα φορητά ηλεκτρονικά παιχνίδια της Tiger Electronics, για τα οποία γινόταν ομηρικοί καυγάδες σε κατασκηνώσεις και καλοκαιρινές διακοπές. Κάθε ένα από αυτά περιελάμβανε ένα αρκετά απλοϊκό παιχνίδι, η δυσκολία του οποίου μεγάλωνε όσο περνούσε η ώρα, και ουσιαστικά η μάχη γινόταν για το ποιος θα επιτύχει το μεγαλύτερο σκορ, όπως δηλαδή σε όλα τα arcade games.

Γιατί τα θυμηθήκαμε αυτά εν έτει 2020; Σύμφωνα με το Techgear.gr, επειδή η Hasbro αποφάσισε να αναβιώσει τέσσερα από αυτά και να τα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2020 με τιμή $14.99 το καθ’ ένα. Η κατασκευή τους είναι σχεδόν πιστή στα original, εξακολουθούν να διαθέτουν LCD οθόνες, απλοϊκότατο gameplay και…μπαταρίες AA για την τροφοδοσία.

Οκ, η τιμή τους είναι ιδιαίτερα χαμηλή, αλλά δε νομίζουμε ότι θα καταφέρουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον των παιδιών σήμερα, ειδικά εάν έχουν ήδη στην κατοχή τους smartphone, tablet ή Nintendo Switch. Για τους 40άρηδες, όμως, θα είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούν τα νιάτα τους. 

Είπαμε, η ρετρολαγνεία πουλάει…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: video games
SHARE:

24Media Network