HUAWEI AppGallery: Το νέο σπίτι των App στο οικοσύστημα της Huawei

HUAWEI AppGallery: Το νέο σπίτι των App στο οικοσύστημα της Huawei

Η Huawei App Gallery βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο μέσα από το λανσάρισμα της σειράς P40 και υπόσχεται νέες και ασφαλείς εμπειρίες.

Απομένουν μόνο λίγες ώρες πριν από την έλευση της νέας ναυαρχίδας της Huawei, της σειράς P40 που πέρα από τις ανατροπές που θα φέρει θα βάλει και στην ζωή, των όλο και αυξανόμενων, χρηστών της κινεζικής εταιρείας, την Huawei AppGallery.

Πως και γιατί προέκυψε η Huawei AppGallery είναι λίγο πολύ γνωστή. Για όσους δεν γνωρίζουν ας το αφηγηθούμε σαν σύντομη υπόθεση ταινίας: Ο πρόεδρος Τραμπ αποφασίζει να απαγορεύσει σε αμερικανικές εταιρείες να συνεργάζονται με την Huawei, ανάμεσα σε αυτές και την google, κάτι που σήμαινε ότι δεν θα μπορούσαν τα κινητά της να έχουν το περιβάλλον android. Οι Κινέζοι αντιδρούν άμεσα και με χιλιάδες προγραμματιστές από όλο τον κόσμο χτίζουν σε χρόνο ρεκόρ το νέο σπίτι των App στο οικοσύστημα της Huawei, το Huawei AppGallery που θα πάρει την θέση του Play Store της Google στα νέα της smartphone.

Σύμφωνα με την Huawei πρόκεται για μια απολύτως ασφαλείς πλατφόρμα για τους χρήστες, τοποθετώντας την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα. Φιλοξενεί γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei, Richard Yu έδωσε τα πιο πρόσφατα στοιχεία για το που βρίσκεται σήμερα το νέο οικοσύστημα. Όπως ανέφερε το App Gallery εξυπηρετεί ήδη πάνω από 600 εκατ. συσκευές Huawei σε περισσότερες από 160 χώρες. Σε χρόνο ρεκόρ το App Gallery έγινε το τρίτο μεγαλύτερο “κατάστημα” εφαρμογών στον πλανήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του News24/7 και αποκλειστικά ελληνικές εφαρμογές προστίθενται καθημερινά ενώ σχεδόν όλα τα δημοφιλή εγχώρια app θα είναι διαθέσιμα τις πρώτες εβδομάδες μετά από το λανσάρισμα του P40.

Στον δρόμο για την κορυφή

Για την Huawei το λανσάρισμα της νέας ναυαρχίδας, μαζί με το νέο οικοσύστημα σε μία περίοδο κορονοϊού αποτελεί ίσως την κορυφαία πρόκληση που θα αντιμετωπίσει. Σε μια εξίσου σοβαρή, πέρυσι, την πρώτη χρονιά μετά τα μέτρα Τραμπ, κατάφερε να βγει αλώβητη και ενισχυμένη από την καταιγίδα. Το 2019 με άλμα πωλήσεων 50,3% ξεπέρασε την Apple σε μερίδιο αγοράς – με βάση τις πωλήσεις smartphones – φθάνοντας το 19% την ίδια ώρα που η αμερικανική εταιρεία έκανε βουτιά κατά 30,2% βλέποντας το μερίδιο της να πέφτει στο 11,7% από 15,7% που ήταν το 2018.

Για την νέα αυτή πρόκληση η Huawei βγάζει από το οπλοστάσιο της δύο σημαντικές υπηρεσίες που φέρνουν ποιο κοντά την εταιρεία με τον τελικό χρήστη των προϊόντων της. Όπως γράψαμε πριν από λίγες ημέρες πρόκειται για την υπηρεσία Door to Door και την υπηρεσία VIP. Η πρώτη πλέον είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές της σε όλη την Ελλάδα ενώ η VIP υπόσχεται να στρώσει το κόκκινο χαλί σε όσους επιλέξουν να κάνουν δικό τους κάποιο από τα smartphone της σειράς P40. Πρόκειται για μία υπηρεσία ειδικά για όσους θέλουν άμεσα να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις μοναδικές δυνατότητες των νέων HUAWEI smartphones τους, μεταφέροντας εύκολα και γρήγορα τα περιεχόμενα που χρειάζονται από το παλιό τους smartphone στη νέα τους συσκευή.

Η συνεχής ανοδική πορεία της Huawei σε όλο τον πλανήτη δείχνει ότι και σε αυτή την περίπτωση ότι το διπλό λανσάρισμα θα αποτελέσει μία ευχάριστη έκπληξη. Μην ξεχνάμε ότι ειδικά στα τελευταία λανσαρίσματα η Huawei, και στη χώρα μας, είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη επιβραβεύοντας τους πρώτους που θα δείξουν εμπιστοσύνη στα προϊόντα της.

Η έλευση της σειράς P40 και της εμπειρίας του Huawei AppGallery είναι θέμα ημερών για αυτό καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να “μείνουν συντονισμένοι” για να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εκπλήξεις που θα μας παρουσιάσει η Huawei και επιθυμούν, να ζήσουν την εμπειρία VIP που υπόσχεται σε συνδυασμό με τις όποιες προσφορές ανακοινωθούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα