news 24/7

HUAWEI

Huawei Mate 30: Το πρώτο teaser video είναι εδώ!

Huawei Mate 30: Το πρώτο teaser video είναι εδώ!

Με την παρουσίαση τους να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία προχώρησε στη δημοσίευση επίσημου teaser video που αποκαλύπτει ορισμένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της νέας σειράς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ

Εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας: Ο Τραμπ επιμένει σε μη συναλλαγή με τη Huawei

Η αμερικανική κυβέρνησή ζυγίζει το εάν και κατά πόσον θα παρατείνει ή όχι την περίοδο χάριτος, την οποία έχει παραχωρήσει στην κινεζική εταιρεία - κολοσσό. Πληροφορίες του Reuters υποστηρίζουν πως η "προσωρινή γενική άδεια" θα παραταθεί για 90 ημέρες.

Η Huawei θα παρουσιάσει το EMUI 10 (Android Q) στις αρχές Αυγούστου

Η Huawei θα παρουσιάσει το EMUI 10 (Android Q) στις αρχές Αυγούστου

Η εταιρεία είχε υποσχεθεί στα τέλη Ιουνίου ότι πολλές συσκευές της (και της θυγατρικής Honor) θα αναβαθμιστούν στο Android Q, ανεξάρτητα του τι θα αποφασίσει το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ για τη χρήση του Android OS.

Ο ιδρυτής της Huawei

Το HongMeng OS σημαντικά ταχύτερο από Android και iOS, πρότυπο η Apple στο θέμα της ασφάλειας και... η κακιά πεθερά

Ο ιδρυτής της Huawei σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι το HongMeng Os είναι ταχύτατο με χρόνο απόκρισης μικρότερο από 5ms και όταν θα ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του θα ξεπερνά σε ταχύτητα ακόμη και το iOS.

Huawei

Huawei: Περιμένει επίσημα το πράσινο φως για να συνεχίσει τη χρήση του Android OS

Υπάρχουν ασάφειες στη δήλωση του Trump και ουσιαστικά η Huawei περιμένει το οριστικό πράσινο φως από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ για να συνεχίσει τη χρήση κυρίως των Google Play Services του Android OS.

Τέλος στα "βάσανα" της Huawei με επίσημη δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ

Τέλος στα "βάσανα" της Huawei με επίσημη δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ

"Οι αμερικανικές εταιρείες μπορούν να πωλούν εξοπλισμό και τεχνολογία στη Huawei. Μιλάμε για εξοπλισμό που δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να απειλήσει την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ" δήλωσε ο Τραμπ.

Huawei

Η Huawei διαψεύδει ότι διακόπτει την παραγωγή smartphones

Απαντώντας σε φήμες και δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που την ήθελαν να βάζει φρένο στην παραγωγή smartphone εξαιτίας των αμερικανικών απαγορεύσεων, η Huawei διαψεύδει τα πάντα, υποστηρίζοντας ότι τίποτε από αυτά δεν ισχύει.

Huaweii

Η Huawei φέρεται να σταματά την παραγωγή smartphones

Υπό το βάρος του "πολέμου" που εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, η κινεζική εταιρεία φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να βάζει "φρένο" στην παραγωγή smartphones προκειμένου να αντιμετωπίσει το πλήγμα που επέφεραν οι αμερικανικές κυρώσεις.

Huawei P30: Ένα διαμαντάκι στη "σκιά" του P30 Pro

Huawei P30: Ένα διαμαντάκι στη "σκιά" του P30 Pro

Παλαιότερα, τόσο η Huawei, όσο και οι ανταγωνιστές της, επέλεγαν να λανσάρουν μόνο ένα από τα δύο premium μοντέλα σε μια αγορά, ωστόσο, βλέπουμε ότι αυτή η πολιτική αλλάζει τον τελευταίο καιρό

Huawei

Εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας: Διορία 90 ημερών στη Huawei για πρόσβαση στo Google Play

Τα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν με την επόμενη αναβάθμιση της OS, τον Αύγουστο. Το βασικό λειτουργικό σύστημα θα είναι ανοικτού κώδικα, οπότε θα συνεχίσει να λειτουργεί, αλλά ορισμένες λειτουργίες και εφαρμογές όπως οι Χάρτες της Google, το Gmail και το YouTube ενδέχεται να μην είναι πλέον διαθέσιμες.

Γραφεία της κινεζικής Huawei

Τρίμηνη παράταση στη Google για συναλλαγές με τη Huawei

Η τρίμηνη παράταση έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση της Google ότι θα σταματήσει να παρέχει στη Huawei πρόσβαση στις αναβαθμίσεις και εφαρμογές του λειτουργικού συστήματος Android, λόγω της αναγκαστικής συμμόρφωσης της με τους εξαγωγικούς περιορισμούς που έθεσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ - Οι ΗΠΑ «υποτιμούν» τη Huawei, κρίνει ο ιδρυτής της Ρεν Τζενγκφέι.

Huawei

Εμπορικός πόλεμος: Ο Τραμπ αποκλείει τη Huawei από την αμερικανική αγορά

Ο Λευκός Οίκος και το υπουργείο Εμπορίου απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για τις δηλώσεις των τριών πηγών, που ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμες λόγω της λεπτής φύσης του ζητήματος.