Huawei: Εκπλήξεις, δώρα και προσφορές κάθε προπαραγγελία της σειράς P40

Huawei: Εκπλήξεις, δώρα και προσφορές κάθε προπαραγγελία της σειράς P40

Με κάθε προπαραγγελία P40 και P40 Pro, δώρο ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Huawei, το P30 Lite, δηλαδή μία πραγματικά 2 σε 1 προσφορά.

Η πολυαναμενόμενη σειρά P40 της Huawei -και η πρώτη AG (Application Gallery) σειρά συσκευών της εταιρείας – είναι επιτέλους εδώ για να ανατρέψει τα δεδομένα στην κατηγορία των smartphones ξανά!. Η σειρά έρχεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και επαναστατικές καινοτομίες, με τις φωτογραφικές δυνατότητες της να περνούν σε άλλο επίπεδο. Αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε από το Παρίσι και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο μέσω live streaming, τόσο οι premium συσκευές P40 Pro και P40 όσο και τα δύο Lite μοντέλα της σειράς, το P40 lite και το P40 lite E, θα είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά από τις 26 Μαρτίου με προπαραγγελία. Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, γιατί τα πακέτα που θα είναι διαθέσιμα σε όλο το δίκτυο των επίσημων συνεργατών είναι ιδιαίτερα ελκυστικά καθώς κάθε συσκευή της σειράς P40 θα συνοδεύεται από δώρα και ενισχυμένες υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ελκυστικά πακέτα προσφορών. Συγκεκριμένα οι προπαραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν έως και 8 Απριλίου συνοδεύονται από τα παρακάτω μοναδικά δώρα:

Με κάθε προπαραγγελία P40 και P40 Pro, δώρο ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Huawei, το P30 Lite, δηλαδή μία πραγματικά 2 σε 1 προσφορά! Ενώ με κάθε προπαραγγελία P40 Lite E, δώρο το Huawei Band 3e και με κάθε προπαραγγελία P40 Lite, δώρο άλλο ένα Huawei smartphone, το Y7 2019! 2 lite (μονάχα στο όνομα) συσκευές σε μία προσφορά ιδιαίτερα ελκυστική για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μία κορυφαία συσκευή σε ένα προνομιακό πακέτο.

Με μότο της το “Visionary Photography” η σειρά P40 της Huawei φέρνει ξανά την επανάσταση στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την φωτογράφιση με smartphone.

Με τα P40 Pro και P40 επεκτείνεται και ισχυροποιείται ριζικά η φωτογραφία με smartphone καθώς και οι δυνατότητες λήψης και αναπαραγωγής video. Τα HUAWEI P40 και P40 Pro διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα κάμερας Ultra Vision Leica, σε δυο εκδοχές, τριπλής και τετραπλής κάμερας αντίστοιχα. Τα HUAWEI P40 Series αποδίδουν συγκλονιστικά φωτογραφικά αποτελέσματα με υπερ-ευρυγώνιους, και ευρυγώνιους φακούς, καθώς και με τηλεφακούς. Το HUAWEI P40 Pro διαθέτει μια εξελιγμένη τετραπλή Leica κάμερα με ισχυρή Ultra Wide Cine Camera και 3D Depth Sensing Camera που υποστηρίζουν 50x SuperSensing Zoom. Ο αισθητήρας HUAWEI Ultra Vision που περιλαμβάνεται σε όλη την σειρά HUAWEI P40 είναι ένα τεχνολογικό θαύμα που φέρνει επανάσταση σε επίπεδο εικονοστοιχείων. Με διαστάσεις 1 / 1.28”, υποστηρίζει την αποτύπωση των pixels σε μέγεθος 2.44μm καθώς και Octa PD AutoFocus για εστίαση υψηλής ταχύτητας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενώ το HUAWEI XD Fusion Engine αξιοποιεί το AI για να ενισχύσει την αναπαραγωγή λεπτομερειών σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Παράλληλα, τα Lite μοντέλα της P40 Series δεν αποτελούν εξαίρεση.

  • Το P40 Lite E διαθέτει τριπλό σύστημα κάμερας, μια κύρια κάμερα 48MP με φακό ευρυγώνιου διαφράγματος f/1.8 για να συλλαμβάνετε στιγμές σε κάδρο υψηλής ανάλυσης, μία υπερευρυγώνια κάμερα 8MP που υποστηρίζει οπτικό πεδίο 120 μοιρών για λήψεις γραφικών τοπίων, ομαδικών φωτογραφιών και ευρυγώνια λήψη βίντεο, καθώς και μια κάμερα βάθους 2MP για προσομοίωση ρεαλιστικών ρηχών εφέ βάθους πεδίου που αποτελούν βασικό συστατικό στοιχείο κάθε συγκλονιστικού πορτρέτου.
  • To P40 Lite διαθέτει AI τετραπλή κάμερα, μια κύρια κάμερα 48MP που χάρη στη multi-Frame τεχνολογία της Huawei, αποτυπώνει τέλεια τα χρώματα και συνθέτει εκπληκτικές εικόνες ενώνοντας πολλαπλές διαδοχικές φωτογραφίες, έναν 8MP Ultra ευρυγώνιο φακό με οπτικό πεδίο 120 ° ιδανικό για λήψη τοπίων, κτιρίων και “group photos”, έναν Macro φακό που μπορεί να επικεντρωθεί σε αντικείμενα που βρίσκονται σε απόσταση 4εκ., αιχμαλωτίζοντας ευέλικτα και την πιο μικρή λεπτομέρεια, και έναν bokeh φακό με ΑΙ που απογειώνει τη φωτογραφία πορτραίτου δίνοντας φυσικό βάθος. Το σύστημα της τετραπλής κάμερας υποστηρίζει και Super Night Mode, επιτρέποντας στους λάτρεις των νυχτερινών λήψεων να τραβούν εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες χωρίς τη χρήση τριπόδου.

Πέραν των πανίσχυρων φωτογραφικών συστημάτων τους, όλα τα μοντέλα της P40 Series φέρουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα Huawei smartphones μοναδικά: κομψό σύγχρονο design, εντυπωσιακή οθόνη με κρυστάλλινης ποιότητας γραφικά, σταθερή απόδοση που διαρκεί, επεξεργαστή ανεπανάληπτων ταχυτήτων και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης.

Με την άφιξη της σειράς P40 στην ελληνική αγορά ξεκινά μια νέα εποχή: Οι τέσσερις νέες συσκευές είναι επίσημα οι πρώτες συσκευές Huawei που θα διατεθούν στην Ελλάδα αποκλειστικά με την πλατφόρμα εφαρμογών της Huawei, το Huawei AppGallery, ένα ανοιχτό app store που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Το Huawei AppGallery είναι απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τέλος, προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες να ανακαλύψουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα του AppGallery, η Huawei θα προσφέρει υπηρεσία VIP στους κατόχους P40 Series που επιθυμούν να μεταφέρουν εύκολα και γρήγορα τα περιεχόμενα που χρειάζονται από το παλιό τους smartphone στη νέα τους συσκευή, ενώ παράλληλα, θα λειτουργεί, εντελώς δωρεάν, και υπηρεσία Door to Door, για την έγκαιρη, ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα των συσκευών, μέσω courier.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα