Huawei MatePad Pro: Έρχεται να ανταγωνιστεί το iPad Pro;

Huawei MatePad Pro: Έρχεται να ανταγωνιστεί το iPad Pro;
Techgear.gr

Αναμένεται να έχει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως επεξεργαστή Kirin 990, 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, dual κάμερα στο πίσω μέρος, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μεγάλη μπαταρία.

Η Huawei δεν έχει ξεχάσει την κατηγορία των tablets και φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα παρουσιάσει ένα νέο premium μοντέλο με ονομασία Huawei MatePad Pro. Από τα renders που διέρρευσε ο Evan Blass, διακρίνουμε ότι η οθόνη έχει ελάχιστα bezels και οπή στην επάνω αριστερή γωνία για την εμπρόσθια κάμερα, υποστηρίζει γραφίδα που κολλά μαγνητικά στο επάνω μέρος και πληκτρολόγιο.

Αν κρίνουμε από αυτήν την πρώτη εικόνα, το Huawei MatePad Pro φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί το iPad Pro και γι’ αυτό περιμένουμε κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως επεξεργαστή Kirin 990, 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, dual κάμερα στο πίσω μέρος, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μεγάλη μπαταρία.

Σε περίπτωση που είναι αληθινά τα renders που βλέπουμε, τότε το Huawei MatePad Pro θα είναι το πρώτο tablet στον κόσμο με οπή στην οθόνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα