Huawei P40: Παρουσίαση στα τέλη Μαρτίου 2020, χωρίς Google Mobile Services

Huawei P40: Παρουσίαση στα τέλη Μαρτίου 2020, χωρίς Google Mobile Services
Huawei

O CEO της Huawei τόνισε πως το P40 θα έρθει με πρωτοποριακό σχεδιασμό και σημαντικές αναβαθμίσεις στον τομέα της κάμερας, του επεξεργαστή και της αυτονομίας.

Η Huawei δεν πτοείται από την κατάσταση που επικρατεί με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και επιβεβαιώνει ότι θα παρουσιάσει τη σειρά Huawei P40 σε ξεχωριστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στα τέλη Μαρτίου.

Όπως αναφέρει το Techgear.gr, η επιβεβαίωση ήρθε απευθείας από τον CEO της εταιρείας, κ. Richard Yu, ο οποίος τόνισε πως το Huawei P40 θα έρθει με πρωτοποριακό σχεδιασμό και σημαντικές αναβαθμίσεις στον τομέα της κάμερας, του επεξεργαστή και της αυτονομίας. Από τα προαναφερθέντα μόνο για τον επεξεργαστή μπορούμε να μιλήσουμε με σχετική ασφάλεια, καθώς περιμένουμε να δούμε το Kirin 990 5G SoC, μιας και η Huawei συνήθως παρουσιάζει νέο chipset λίγο πριν τη σειρά Mate (Σεπτέμβριο). Εκτός αν γίνει η έκπληξη.

Στην ερώτηση του εκατομμυρίου, η απάντηση είναι όχι. Ούτε η σειρά Huawei P40 θα διαθέτει Google Mobile Services, εκτός αν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή στις σχέσεις της Κίνας με τις ΗΠΑ. Το ζήτημα είναι αν θα προλάβει η Huawei να πείσει τους developers να δημιουργήσουν ικανό αριθμό εναλλακτικών και αξιόπιστων εφαρμογών που θα χρησιμοποιούνται αντί αυτών της Google.

Τέλος, μπορεί να είχαμε πρόσφατα ενημέρωση πως θα δούμε το Harmony OS σε smartphones της Huawei, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα συμβεί στην περίπτωση της σειράς Huawei P40.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα