Η δωρεάν εφαρμογή για ό,τι 'παίζει' στη Νέα Σμύρνη

Η δωρεάν εφαρμογή για ό,τι 'παίζει' στη Νέα Σμύρνη

Ό,τι συμβαίνει στη Νέα Σμύρνη σε πραγματικό χρόνο (real time) με ένα κλικ! Η πρωτοποριακή δωρεάν μοναδική εφαρμογή του Δήμου

Θραύση στη Νέα Σμύρνη κάνει η …Νέα Ψηφιακή Σμύρνη, μία πρωτοποριακή δωρεάν μοναδική εφαρμογή του ομώνυμου Δήμου για κινητά τηλέφωνα και tablets, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πληροφορούνται ότι συμβαίνει στην περιοχή τους σε πραγματικό χρόνο (real time).

Η εφαρμογή λειτουργεί ως πλήρης «ακτινογραφία» όλης της περιοχής με αναλυτικούς οδικούς χάρτες, καταστήματα και επαγγελματίες, υπηρεσίες και τηλέφωνα πρώτης ανάγκης, νέα και εκδηλώσεις, αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος, ψηφοφορίες και προτάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Η δωρεάν εφαρμογή για ό,τι 'παίζει' στη Νέα Σμύρνη

Έτσι ο χρήστης μέσω του νέου App MyDimos Νέα Σμύρνη:

* Μαθαίνει άμεσα ότι συμβαίνει στην περιοχή

* Πληροφορείται νέα κι εκδηλώσεις που προγραμματίζονται

* Βρίσκει καταστήματα κι επαγγελματίες που τον ενδιαφέρουν

* Εντοπίζει κι αξιοποιεί προσφορές αγορών και εκπτώσεις

* Συμμετέχει σε διαγωνισμούς και κληρώσεις δώρων

* Γνωρίζει καλύτερα τα αξιοθέατα της περιοχής

* Αποκτά πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου

* Στέλνει προτάσεις για την βελτίωση της ζωής στην πόλη

* Ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο για ότι έκτακτο συμβαίνει κι αντίστοιχα μαθαίνει τι ανέβασαν άλλοι χρήστες

* Διαθέτει όλη την πληροφορία διαδρομών & υπηρεσιών της περιοχής και ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ με τρόπο διαδραστικό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον Δήμο του.

Η πρωτοποριακή εφαρμογή MyDimos Νέα Σμύρνη είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο App Store, δεν έχει κανένα απολύτως κόστος για τους δημότες κι όσους κινούνται, εργάζονται ή ενδιαφέρονται για ότι συμβαίνει στη Νέα Σμύρνη (είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλα τα smartphones και τα tablets) και λειτουργεί είτε με online σύνδεση στο διαδίκτυο, είτε και offline. Κι όπως όλα δείχνουν έχει ήδη πολλούς φανατικούς φίλους, που την επιλέγουν για την ενημέρωση, την διασκέδαση, τις αγορές και την ροή κάθε πληροφορίας, που αφορά στην καθημερινότητα της Νέας Σμύρνης!

πηγή: dikaiologitika

SHARE: