Η κόρη του Steve Jobs τρολάρει το νέο iPhone 14

Η κόρη του Steve Jobs τρολάρει το νέο iPhone 14
Η Eve Jobs Vianney Le Caer/Invision/AP

Η Eve Jobs εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το iPhone 14, τονίζοντας πως το νέο μοντέλο μάλλον δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου σε σχέση με το προηγούμενο.

Η κόρη του Steve Jobs τρολάρει την κυκλοφορία του νέου iPhone 14 από την Apple, με ένα αστείο meme στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Eve Jobs σχολίασε την χθεσινή ανακοίνωση για τα νέα μοντέλα συσκευών, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το iPhone 14, που θεωρεί ότι δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου.

Δημοσιεύοντας τη φωτογραφία ενός άνδρα που κρατά ακριβώς το ίδιο πουκάμισο με αυτό που φορά, η 23χρονη, αναδημοσίευσε ένα meme από τον λογαριασμό WallStBets.

«Εγώ όταν αναβαθμίζομαι από το iPhone 13 στο iPhone 14 μετά την ανακοίνωση της Apple», έγραφε η λεζάντα.

Σημειώνεται ότι το iPhone 14 θα κυκλοφορήσει επίσης στις εκδόσεις Plus, Pro και Pro Max. Και οι τέσσερις συσκευές θα είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου.

Τα iPhone 14, Pro και Pro Max θα κυκλοφορήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ το iPhone 14 Plus θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου. Η τιμή του «απλού» iPhone 14 ξεκινά από 799 δολάρια, ενώ του Plus από τα 899 δολάρια. Τα μοντέλα Pro του iPhone 14 ξεκινούν από 999 δολάρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα