Η Smartthink κάνει την διαχείριση των οικοσκευών σου «παιχνίδι»

Η Smartthink κάνει την διαχείριση των οικοσκευών σου «παιχνίδι»

H νέα υπηρεσία Smarthink από το «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» διευκολύνει την καθημερινότητα σου, προσφέρει δυνατότητα για καλύτερο έλεγχο ενεργειακής κατανάλωσης και εξοικονόμηση ενέργειας και παράλληλα, μέσω της εφαρμογής κάνει την διαχείριση των οικοσκευών σου παιχνιδάκι, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Μέσω του έξυπνου διακόπτη που θα βρεις στη νέα υπηρεσία που ανέπτυξε το «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» μπορείς να ανοίξεις τον θερμοσίφωνα από το κινητό, ακόμη και όταν δεν βρίσκεται στο σπίτι, ώστε όταν γυρίσει να μη χάσεις χρόνο περιμένοντας να ζεσταθεί το νερό.

Την ίδια στιγμή βέβαια, το 1ο Smart Home Οικοσύστημα έξυπνης διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας με Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) σε ειδοποιεί στην περίπτωση που ξεχάσεις ανοιχτό τον θερμοσίφωνας. Έτσι, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για το αν άφησες κατά λάθος κάποια συσκευή ανοιχτή, αφού ο φύλακας άγγελός του Smarthink θα σε ενημερώσει να της κλείσει μόνος σου, ώστε να μην καίει ρεύμα χωρίς λόγο.

Με τις έξυπνες λάμπες θα μπορείς να ελέγχεις επίσης, τα φώτα και με τον έξυπνο θερμοστάτη να προγραμματίζει πλέον εύκολα τη θερμοκρασία του σπιτιού από το κινητό σου από όπου και εάν βρίσκεται. Έτσι ανάλογα με την ώρα, τον καιρό και τις δραστηριότητές σου, ρυθμίζονται οι συσκευές από μόνες τους, ώστε εσύ απλά να απολαμβάνεις βέλτιστες συνθήκες άνεσης, θερμοκρασίας και φωτισμού.

Κι όταν λέμε πως με την υπηρεσία Smarthink κρατάς την ενέργεια του σπιτιού σου κυριολεκτικά… στα χέρια σου, το εννοούμε. Η εγκατάσταση του συστήματος δεν είναι περίπλοκη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά, ενώ το εξελιγμένο Smarthink app γίνεται ο απόλυτος ψηφιακός σου βοηθός. Στο app μπορούν να συνδεθούν και extra ειδικές συσκευές, όπως πρίζα, χειριστήριο κλιματιστικού, αισθητήρας πόρτας / παραθύρου και αισθητήρας χώρου, εκτός δηλαδή από αυτές που περιλαμβάνονται στο Smarthink Starter Kit.

Στο Smarthink App συγκεντρώνονται όλες οι σημαντικές πληροφορίες, με κατανοητές επεξηγήσεις και διαδραστικά γραφήματα κατανάλωσης. Πρόκειται για την εφαρμογή μέσω της οποίας γίνεται η διαχείριση όλου του οικοσυστήματος και των συσκευών από το Smartphone.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλα τα smartphones μέσω Google Play και Apple Store, και προσφέρει μοναδικές δυνατότητες, όπως:

  • Ρύθμιση σεναρίων και κανόνων για κάθε στιγμή της μέρας και λήψη ειδοποιήσεων και προτάσεων για την δική σου άνεση και εξοικονόμηση
  • Live παρακολούθηση της κατανάλωσης των μεμονωμένων συσκευών αλλά και της συνολικής κατανάλωσης του χώρου (τεχνολογία ΑΙ)
  • Εύκολη πλοήγηση με κατανοητές επεξηγήσεις και διαδραστικά γραφήματα κατανάλωσης
  • Πρόβλεψη του μηνιαίου λογαριασμού ρεύματος

Μην το σκέφτεσαι, κάνε στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο και μπες στο www.smarthink.gr για να ζήσεις κι εσύ την εμπειρία του θερμοσίφωνα που ανάβει αυτόματα και σε περιμένει να γυρίσεις σπίτι, την είσοδό σου να σε υποδέχεται φωταγωγημένη και να είσαι ήρεμη, αφού πλέον θα ξέρεις πως το σίδερο που ξέχασες αναμμένο, τρέχοντας για τη δουλειά, θα σβήνει μόνο του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version