Rocksmith+: Η Ubisoft ανακοίνωσε την καινούργια συνδρομητική υπηρεσία της

Rocksmith+: Η Ubisoft ανακοίνωσε την καινούργια συνδρομητική υπηρεσία της
Ubisoft shutterstock

Η Ubisoft ανακοίνωσε μια καινούργια συνδρομητική υπηρεσία - Rocksmith+. Πώς μπορείτε να εγγραφείτε από σήμερα για την κλειστή Beta.

Το Rocksmith +, που αποκαλύφθηκε στο σημερινή Ubisoft Forward E3 παρουσίαση, είναι μια συνδρομητική υπηρεσία εκμάθησης μουσικής που βασίζεται στα αρχικά Rocksmith παιχνίδια. Θα περιλαμβάνει μια “τεράστια” βιβλιοθήκη τραγουδιών, η οποία, σύμφωνα με το IGN GREECE, μπορεί να ρυθμιστεί σε διαφορετικές ταχύτητες, για να σας επιτρέψει να παίξετε με τον δικό σας ρυθμό.

Το παιχνίδι θα σας επιτρέψει να μάθετε ακουστική ή ηλεκτρική κιθάρα, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο ή ένα τηλέφωνο.

Μια συνδρομή καλύπτει όλα τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο Rocksmith +, το οποίο επεκτείνεται πέρα από το ροκ αυτήν τη φορά. Προηγούμενα Rocksmith εργαλεία όπως το Riff Repeater επιστρέφουν, αλλά το Rocksmith + υπόσχεται να προσφέρει μια καλύτερη αίσθηση βελτίωσης με την πάροδο του χρόνου, καθώς και ένα εργαλείο ανάγνωσης καρτελών για πιο προχωρημένους παίκτες.

Το εργαλείο εκμάθησης κιθάρας κυκλοφόρησε το 2011, δέχτηκε ένα remaster το 2014 και τελικά σταμάτησε να προσφέρει DLC μετά από 383 εβδομάδες πέρυσι – με την ομάδα να υπόσχεται ότι εργάζεται σε κάτι νέο. Φαίνεται ότι αυτό ήταν.

Αν απολαμβάνετε το Summer Game Fest, φροντίστε να δείτε το πρόγραμμα της E3 2021 και οτιδήποτε άλλο προγραμματίζεται για το Summer of Gaming του IGN.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα