Motorola RAZR: Αναβίωση ως foldable smartphone και αποκαλυπτήρια στις 13 Νοεμβρίου;

Motorola RAZR: Αναβίωση ως foldable smartphone και αποκαλυπτήρια στις 13 Νοεμβρίου;
Motorola RAZR Techgear.gr

Οι φήμες για το νέο Motorola RAZR κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου εδώ και αρκετούς μήνες. Η εταιρεία είναι εξαιρετικά πιθανό πως θα προχωρήσει στην επίσημη παρουσίαση του μέσα στο Νοέμβριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι σχετικό με αναδιπλούμενο smartphone που ετοιμάζει η Lenovo, καθώς οι φήμες για το νέο Motorola RAZR κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου εδώ και αρκετούς μήνες, με αποκορύφωμα τη δημοσίευση μερικών εικόνων στο κινεζικό δίκτυο Weibo τον περασμένο Απρίλιο. Από τότε έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι και τώρα μαθαίνουμε από το Techgear.gr ότι η εταιρεία είναι εξαιρετικά πιθανό πως θα προχωρήσει στην επίσημη παρουσίαση του μέσα στο Νοέμβριο.

Για του λόγου το αληθές, η Lenovo άρχισε να αποστέλλει προσκλήσεις για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2019 και μέσα σε αυτές υπάρχει ένα αρχείο GIF που απεικονίζει (μάλλον) ένα παλιό Motorola RAZR να ξετυλίγεται και να παίρνει μια νέα μορφή. Άλλωστε, η εταιρεία αναφέρει ότι η εκδήλωση αφορά “την πολυαναμενόμενη αποκάλυψη μιας επανασχεδιασμένης ιστορικής συσκευής”, φωτογραφίζοντας δηλαδή το νέο αναδιπλούμενο Motorola RAZR.

Θεωρείται δεδομένο, επίσης, ότι το Motorola RAZR θα έχει διαφορετική μορφή σε σύγκριση με τα Galaxy Fold και Huawei Mate X, επομένως, αναμένουμε ένα clamshell σχεδιασμό με την αναδίπλωση να γίνεται κάθετα. Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών γίνεται κουβέντα για οθόνη 6.2”, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 710, 4GB ή 6GB μνήμη RAM, 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία 2780mAh και τιμή κοντά στα $1500.

Εάν αληθεύουν τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά, τότε η τιμή του είναι μάλλον τσουχτερή διότι πρόκειται για ένα mid-range smartphone, άσχετα αν διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version