Netflix: Ετοιμάζει anime σειρές Tomb Raider και Skull Island

Netflix: Ετοιμάζει anime σειρές Tomb Raider και Skull Island
Shutterstock

Το Netflix συνεχίζει να επενδύει στην τηλεοπτική μεταφορά επιτυχημένων video games και σε νέες anime σειρές.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τη δημιουργία δύο anime σειρών από το Netflix, με την πρώτη να βασίζεται στον κόσμο του Tomb Raider και τη δεύτερη στο Skull Island από τον κόσμο των King Kong και Godzilla.

Η anime σειρά Tomb Raider θα συνεχίσει την ιστορία από εκεί που την αφήσαμε στο τέλος της ανανεωμένης τριλογίας, άρα μετά τα γεγονότα του Shadow of the Tomb Raider που κυκλοφόρησε το 2018. Από την άλλη, το Skull Island έχει αναλάβει η Legendary και ήδη έχει διαρρεύσει το tagline που κάνει λόγο για “το πλήρωμα από ένα ναυάγιο που ξεβράζεται σε ένα νησί γεμάτο τέρατα και έναν βασιλιά που τα εξουσιάζει”.

Όπως αναφέρει το techgear, δεν έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα για την προβολή των δύο νέων παραγωγών, αλλά υποθέτουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα πολύ σύντομα. Η Netflix έχει δει το κοινό να αγκαλιάζει τις αντίστοιχες παραγωγές της, με το The Witcher και το Castlevania να σημειώνουν τεράστια επιτυχία, ενώ παράλληλα ετοιμάζει anime σειρές βασισμένες στα Splinter Cell και Assassin’s Creed.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα