Πήρες PS5 και ψάχνεις παιχνίδια για να παίξεις; Δες τους πιο hot τίτλους!

Πήρες PS5 και ψάχνεις παιχνίδια για να παίξεις; Δες τους πιο hot τίτλους!

Το PS5 είναι επιτέλους εδώ προσφέροντας next-gen συγκινήσεις στους τυχερούς που πρόλαβαν και το έκαναν δικό τους. Είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς; Συγχαρητήρια!

Η κονσόλα της Sony, βλέπεις, διαθέτει ήδη μία αρκετά μεγάλη -τηρουμένων των αναλογιών- γκάμα από κορυφαίους τίτλους που θα σου χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες gameplay σε 4K ανάλυση και τα 60 fps! Είσαι αναποφάσιστος και ψάχνεις προτάσεις; Μην αγχώνεσαι! Εδώ είμαστε εμείς με τους καλύτερους τίτλους που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή για PS5.

Έτοιμος;

Demon’s Souls


Ποιος να το φανταζόταν ότι το remake ενός τίτλου που εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από μια δεκαετία πριν θα ήταν όχι απλά το καλύτερο παιχνίδι του PS5 αλλά μία από τις πιο εντυπωσιακές κυκλοφορίες των τελευταίων ετών. Κι όμως, το Demon’s Souls της νέας γενιάς κατάφερε να ικανοποιήσει πλήρως τα θέλω των φίλων της σειράς Souls που ζητούσαν χρόνια τώρα έναν νέο τίτλο -κι ας μην είναι ακριβώς «νέο». Τα εκθαμβωτικά του γραφικά, η πλαστικότητα στην κίνηση, οι βγαλμένες από χορογραφία μάχες και βέβαια το gameplay-σήμα κατατεθέν των Souls, συνθέτουν το προφίλ ενός τίτλου που κανονικά πρέπει να έρχεται «πακέτο» με την κονσόλα!

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales


Το Spider-Man: Miles Morales αποτελεί την τέλεια αφορμή είτε για να γνωρίσεις τη Νέα Υόρκη όπως τη σχεδίασε η Insomniac Games (αν δεν έπαιξες ποτέ το Spider-Man του 2018 στο PS4), είτε για να επιστρέψεις στο «Μεγάλο Μήλο» και να ζήσεις την περιπέτεια της ζωής σου, αυτή τη φορά μπαίνοντας στα παπούτσια ή ορθότερα στη στολή του Miles Morales. Όπως και το αρχικό παιχνίδι, έτσι και αυτό προσφέρει την εντυπωσιακότερη και απολαυστικότερη εμπειρία πλοήγησης σε μία εξωφρενικά ρεαλιστική ψηφιακή εκδοχή της Νέας Υόρκης. Άπειρο περιεχόμενο, χαριτωμένο στόρι στην καλύτερη ταινία Spider-Man που… έπαιξες ποτέ!

Assassin’s Creed Valhalla

Πάρε έναν τίτλο Assassin’s Creed -από τους τελευταίους. Συνδύασέ τον με το στόρι και την αισθητική του Vikings και βουαλά, έτοιμο το Assassin’s Creed Valhalla! Πέρα απ’ την πλάκα, το παιχνίδι της Ubisoft είναι ένα από τα καλύτερα του 2020 και επιλογή χωρίς ρίσκο, αν ψάχνεις κάτι που θα σε κρατήσει προσκολλημένο τριψήφιο (ω, ναι) αριθμό ωρών. Ειδικά στο PS5, ο τίτλος είναι εκπληκτικός, με γραφικά που κόβουν την ανάσα, ανύπαρκτα loading times και gameplay που θυμίζει περισσότερο ταινία παρά παιχνίδι. Χάρη στους φίλους μας τους Βίκινγκ μάλιστα, οι μάχες είναι πιο βίαιες και επικές από ποτέ -ξέχνα το stealth!

Immortals Fenyx Rising


Ένα παιχνίδι που ήρθε από το πουθενά και έκλεψε καρδιές, το Immortals Fenyx Rising είναι πολλά περισσότερα από ένα «wannabe Zelda» -και σίγουρα, να ξέρεις, ο χαρακτηρισμός αυτός το αδικεί. Με όπλα την άρτια δομημένη ιστορία του -που όπως ίσως θα κατάλαβες ήδη, πηγάζει από την ελληνική μυθολογία- και το προσεγμένο σύστημα μάχης, θα σε τραβήξει σε μία περιπέτεια που θα σε σημαδέψει. Ο κόσμος του ξεδιπλώνεται μπροστά σου περιμένοντάς σε καρτερικά να τον εξερευνήσεις. Οι μάχες εναλλάσσονται με τους γρίφους και όλα αυτά μαζί, δημιουργούν μία εμπειρία που θα σε αποζημιώσει πλήρως για κάθε λεπτό που θα της αφιερώσεις.

Sackboy: A Big Adventure

Μπορεί τα LittleBigPlanet να έχουν περάσει στο παρασκήνιο τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ο -αγαπημένος- πρωταγωνιστής της -αγαπημένης- σειράς κάνει δυναμικό comeback με ένα ακόμα παιχνίδι που έρχεται από το πουθενά. Το Sackboy: A Big Adventure είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει ο τίτλος του, μία μεγάλη περιπέτεια με τον πρωταγωνιστή να προσπαθεί να σταματήσει τον διαβολικό Vex ο οποίος θέλει να καταλάβει τον Craftworld! Πρόκειται για ένα platformer με 3D gameplay (εν αντιθέσει με την 2,5D προοπτική των προηγούμενων τίτλων του franchise) που καταφέρνει με έναν μαγικό τρόπο να παραμένει ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκειά του. Χαριτωμένο και με φρέσκιες ιδέες, δε θα σε απογοητεύσει.

NBA 2K21


Έλα να κάνουμε ένα πείραμα. Ζήτα από κάποιον να δει έναν αγώνα -περυσινό κατά προτίμηση- NBA. Στη συνέχεια βάλε το NBA 2K21 να τρέχει στο PS5 και ζήτα του να κάτσει μπροστά από την τηλεόραση. Περίμενε να δεις αν θα εντοπίσει διαφορές… Η next-gen έκδοση του μπασκετικού παιχνιδιού της 2K είναι απλά εκπληκτική. Με την κάμερα να βρίσκεται στις λεγόμενες court seats, δίπλα στη γραμμή του άουτ, μεταφέρεσαι ακόμα πιο κοντά στη δράση, έχοντας φυσικά τη δυνατότητα να θαυμάσεις την άρτια κίνηση, τις εξωπραγματικές φωτοσκιάσεις και τα άκρως ρεαλιστικά μοντέλα των παικτών. Ό,τι καλύτερο έχουμε δει ποτέ σε sports game.

Watch Dogs: Legion

Τι θα έλεγες για ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο; Αν η ιδέα δε σε αφήνει ασυγκίνητο, το Watch Dogs: Legion είναι εδώ για να σε μεταφέρει σε μία δυστοπική έκδοση της βρετανικής πρωτεύουσας. Κι όμως το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό του δεν είναι ούτε η ρεαλιστική απεικόνιση του Λονδίνου, ούτε ο γεμάτος ζωή κόσμος που έχει δημιουργήσει η Ubisoft Toronto αλλά το γεγονός ότι ο παίκτης (εσύ δηλαδή) μπορεί να παίξει με οποιονδήποτε χαρακτήρα θέλει! Σοβαρά, θα στρατολογήσεις κάθε πιθανό και απίθανο τύπο που κυκλοφορεί στον δρόμο, μετατρέποντάς τον από NPC σε πρωταγωνιστή και πίστεψέ μας, «λέει» όσο τίποτα!

The Pathless

Το The Pathless δεν έχει τύχει της αναγνώρισης που αξίζει -πάμε στοίχημα ότι αυτή τη στιγμή θα αναρωτιέσαι τι στο καλό είναι αυτό. Είσαι σε καλό δρόμο, συνέχισε να διαβάζεις. Πρόκειται για ένα action adventure προοπτικής τρίτου προσώπου στο οποίο υποδύεσαι την Hunter η οποία πρέπει να βρει τον τρόπο να λύσει την κατάρα που μαστίζει το νησί της και να γλιτώσει τον κόσμο από την απειλή του Godslayer. Ένας ορθάνοιχτος κόσμος που σε προ(σ)καλεί να τον εξερευνήσεις, απόλυτη ελευθερία κινήσεων, σπουδαία περιβάλλοντα και γρίφοι που θα αναγκάσουν το μυαλό σου να δουλέψει υπερωρίες δίνουν στο The Pathless το εισιτήριο για να μπει στη συλλογή σου.

FIFA 21


Αναρωτιέσαι γιατί ακριβώς το FIFA βρίσκει χώρο σε μία λίστα με τα 10 καλύτερα παιχνίδια μίας κονσόλας; Στην περίπτωση του PS5 δεν έχεις παρά να βάλεις το δισκάκι στο drive και θα καταλάβεις. Οι διαφορές με την έκδοση της προηγούμενης γενιάς είναι συγκλονιστικές με τη next-gen έκδοση του FIFA 21 να προσφέρει μία εντελώς διαφορετική και τρομακτικά βελτιωμένη εμπειρία. Το γήπεδο πλέον αποκτά βάθος, ο κόσμος στις κερκίδες γίνεται ακόμα πιο αληθοφανής δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα που θα σε «καταπιεί» σε χρόνο μηδέν. Η εμπειρία είναι πιο τηλεοπτική από ποτέ με τα μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να παρελαύνουν στην οθόνη σου. Εγγυημένη απόλαυση.

Call of Duty: Black Ops – Cold War


Ξέχνα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τις φουτουριστικές συγκρούσεις των προηγούμενων Call of Duty. Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, Black Ops – Cold War θα σε μεταφέρει στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου, έχοντας να διηγηθεί μια ιστορία κατασκοπείας με μπόλικη ίντριγκα, μυστήριο και ανατροπές που θυμίζει σε έναν βαθμό… James Bond! Ετοιμάσου να ταξιδέψεις σε ολόκληρο τον πλανήτη κατά τη διάρκεια της campaign του, πριν ριχτείς στη μάχη του multiplayer. Η όλη εμπειρία έχει αρκετά γρήγορο ρυθμό, κάτι που σε άλλες γενιές θα αποτελούσε πρόβλημα. Το PS5 ωστόσο δεν καταλαβαίνει τίποτα, έχοντας την ισχύ να διαχειριστεί τόσες εκρήξεις και εφέ που θα έκαναν τον Michael Bay ευτυχισμένο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα