post impression url

Πώς να αποκτήσεις τα δωρεάν απεριόριστα λεπτά και data της COSMOTE και την επιστροφή 30% σε παραγγελίες BOX

Πώς να αποκτήσεις τα δωρεάν απεριόριστα λεπτά και data της COSMOTE και την επιστροφή 30% σε παραγγελίες BOX

Έχεις σκεφτεί πώς θα μπορούσες να κάνεις τις φετινές γιορτές ακόμη ωραιότερες; Ας το πάρουμε από την αρχή.

Έχεις επιτέλους άδεια, έξω κάνει κρύο και μέσα η θαλπωρή του στολισμένου σπιτιού σε καλεί να περάσεις ποιοτικό χρόνο είτε μόνος σου είτε με παρέα, ξεχνώντας κάθε αρνητική σκέψη. Κάνε εικόνα τον ζεστό χώρο των δωματίων, μια κούπα καφέ στο χέρι και να μιλάς χωρίς περιορισμό με όλους τους αγαπημένους σου, ξέρεις ακόμη και με εκείνους που λόγω της καθημερινότητας έχετε ψιλοχαθεί. Τώρα έχεις την άνεση και να ευχηθείς σε όλους. Να ακούσεις στο φουλ την αγαπημένη σου μουσική από τα διαδικτυακά κανάλια έχοντας φόντο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και από τον καναπέ σου να κάνεις videoκλήσεις, να σερφάρεις, να βλέπεις ταινίες και να ανεβάζεις stories στο Ιnstagram.

Βέβαια, μπορείς να καλείς και τους φίλους σου να ποστάρετε μαζί τις πιο σούπερ φωτογραφίες σας και να δημιουργήσετε όμορφες στιγμές χωρίς να κοιτάτε το ρολόι σας. Φυσικά, από τέτοιες βραδιές δεν μπορεί να λείπει το φαγητό. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με την COSMOTE, η οποία φρόντισε τα φετινά Χριστούγεννα να προσφέρει νέα δώρα στους συνδρομητές της, διαφορετικά κάθε εβδομάδα από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι και τις γιορτές αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Άγιου Βασίλη. Μάλιστα, αυτήν την 4η εβδομάδα τα δώρα κορυφώνονται από την COSMOTE, καθώς μοιράζει απεριόριστα data στο κινητό και απεριόριστη ομιλία στο σταθερό δωρεάν για 15 ημέρες και 30% επιστροφή σε BOX πόντους.

Ανακάλυψε τα δώρα της COSMOTE αυτή την εβδομάδα

Συγκεκριμένα, η COSMOTE προσφέρει πρώτη φορά για δεκαπέντε ημέρες δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό σε όλους τους συνδρομητές της, καθώς κορυφώνονται τα δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα. Παράλληλα, οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να λάβουν 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες και να κερδίσουν στις επόμενες παραγγελίες τους μέσω BOX, έως και 7€ έκπτωση ανά παραγγελία. Ωστόσο, να θυμάσαι πως αυτές οι νέες χριστουγεννιάτικες προσφορές μπορούν να ενεργοποιηθούν μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2022, μέσω του My Cosmote App και του WHAT’S UP App.

Ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ αναφέρει σχετικά:

«Φέτος, αποφασίσαμε να μετρήσουμε τις εβδομάδες για τα Χριστούγεννα αντίστροφα μαζί με τους συνδρομητές μας, προσφέροντας δώρα που μας βάζουν ολοένα και περισσότερο στο κλίμα των γιορτών. Από σήμερα, οι συνδρομητές μας έχουν στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο από την COSMOTE, για να μπορούν να ανταλλάζουν γιορτινές ευχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πιο ξέγνοιαστα και χωρίς περιορισμούς, για δεκαπέντε ολόκληρες ημέρες. Ευχόμαστε ολόψυχα ο νέος χρόνος να χαρίσει απλόχερα υγεία και ευτυχία σε όλους. Με σύμμαχο μας την τεχνολογία ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο, ερχόμαστε πιο κοντά και φτιάχνουμε ένα κόσμο καλύτερο για όλους».


Πώς ενεργοποιείς τα δώρα

Τα δώρα μπορούν να ενεργοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή θέλεις έως και τις 2 Ιανουαρίου 2022. Αφορούν όλους τους συνδρομητές κινητής (συμβόλαιο, COSMOTE Neo, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή COSMOΚΑΡΤΑ & WHAT’S UP) και σταθερής COSMOTE, οικιακούς και εταιρικούς. Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε απεριόριστο Internet στο κινητό, χωρίς κανέναν περιορισμό στην ταχύτητα του δικτύου, αλλά και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό του σπιτιού ή της επιχείρησής τους. Έτσι, θα μπορείς να πεις όλα αυτά που θέλεις non stop.

Μην ξεχνάς και το φαγητό με 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες. Όλοι οι συνδρομητές -σταθερής και κινητής- COSMOTE μπορούν να έχουν 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες και να κερδίσουν στις επόμενες παραγγελίες τους μέσω BOX, έως και 7€ έκπτωση ανά παραγγελία επίσης έως και τις 2 Ιανουαρίου 2022. Μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου φαγητό ή να πιεις το ρόφημα σε περισσότερα από 9,000 καταστήματα σε 60 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Οι συνδρομητές κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους απλά καταχωρούν τον κωδικό XMAS30 στο BOX App και αυτομάτως γίνεται η απόδοση των πόντων για τις τρεις επόμενες παραγγελίες.

Μάθε περισσότερα για τις προσφορές της COSMOTE εδώ.

Tα δώρα της COSMOTE από τις προσφορές των τριών πρώτων εβδομάδων

Η COSMOTE από τις 22 Νοεμβρίου έφερε νωρίτερα τα φετινά Χριστούγεννα προσφέροντας δώρα. Μεταξύ των οποίων, δωρεάν πακέτα data και χρόνου ομιλίας για το κινητό και το σταθερό, δωρεάν COSMOTE TV και εκπτώσεις σε παραγγελίες μέσω BOX. Η δράση αυτή της COSMOTE έχει γνωρίσει ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση από τους συνδρομητές, καθώς έχουν γίνει περισσότερες από 3,2 εκατ. ενεργοποιήσεις προσφορών, μόνο τις τρεις πρώτες εβδομάδες. Ακόμη, αξιοσημείωτο είναι ότι οι συνδρομητές που χρησιμοποιούν σήμερα τις εφαρμογές My COSMOTE App και WHAT’S UP App έχουν φτάσει τα 3,7 εκατ., ενώ παράλληλα οι εφαρμογές βρίσκονται σταθερά μέσα στις δημοφιλέστερες επιλογές στο App Store, Google Play και App Gallery. Όλο και περισσότεροι συνδρομητές επιλέγουν τις δύο εφαρμογές για να έχουν πρόσβαση γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν. Θα το έχεις διαπιστώσει και εσύ αυτό, αν είσαι συνδρομητής COSMOTE.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα