post impression url

QUIZ: Θα σου πω τι συσκευή να πάρεις φέτος στην Black Friday

QUIZ: Θα σου πω τι συσκευή να πάρεις φέτος στην Black Friday
Close up male hands holding big smart phone while connecting to wireless, businessman using technology sitting at modern loft wooden desk, people and modern devices everywhere Close up male hands holding big smart phone while connecting to wireless, businessman using technology sitting at modern loft wooden desk, people and modern devices everywhere

Ένα laptop, ένα tablet, μια τηλεόραση, ένα πλυντήριο ή μήπως κάτι άλλο; Τι συσκευή θα πάρεις φέτος στην Black Friday; Μην ψάχνεσαι. Κάνε το quiz και μάθε!

Και φτάνει αυτή η μέρα του χρόνου, η Black Friday. Κάποτε, εδώ στην Ελλάδα, ούτε που μας άγγιζε. Τα πράγματα όμως έχουν πλέον αλλάξει και φαίνεται πως το “έθιμο” ήρθε για να μείνει.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Μπορεί κάπου, κάπως, κάποτε όλοι να έχουμε πετάξει ένα “μου μάθατε και την Black Friday” (ναι, είχαμε και στο χωριό μας), όμως η αλήθεια είναι ότι οι προσφορές που μπορείς να βρεις τη συγκεκριμένη μέρα, ιδιαίτερα στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, είναι τόσο δελεαστικές που είναι δύσκολο να μην ασχοληθείς. Η συσκευή που ονειρευόσουν καιρό αλλά ενδεχομένως δεν είχες τα χρήματα για να την αγοράσεις ή απλά… λυπόσουν να τα δώσεις μπορεί να γίνει δική σου φέτος στην Black Friday. Η λίστα με τις προσφορές στον Κωτσόβολο είναι ατέλειωτη. Laptops, τηλεοράσεις, Xbox, κουζίνες, tablets, κινητά και πολλά ακόμη σε απίστευτες τιμές που σου φωνάζουν “αγόρασέ με”.

Ποιο είναι το ιδανικό gadget/συσκευή που πρέπει να προμηθευτείς φέτος την ημέρα που σημαίνει προσφορές; Ανάλογα με τον χαρακτήρα, τις ανάγκες σου, τις συνήθειές σου ή ακόμη και όλα όσα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις από τη νέα χρονιά, θα βρεις το ιδανικό προϊόν για σένα.

Αν είσαι αυτό που λέμε… τηλεορασάκιας αυτή είναι η ευκαιρία σου να αγοράσεις την τηλεόραση που ονειρεύεσαι. Και σε αυτή την τηλεόραση θα βλέπεις ταινίες η θα παίζεις παιχνίδια με την κονσόλα Xbox One S που Θα βρεις σε απίστευτη τιμή. Αν είσαι εργασιομανής και δεν θες να αποχωρίζεσαι ποτέ και πουθενά το laptop η το tablet σου, στην Black Friday θα βρεις μοναδικές ευκαιρίες για αγορές. Αν πάλι λατρεύεις να βγάζεις φωτογραφίες ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας η μία φωτογραφική μηχανή θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου. Και για σένα που βλέπεις την Black Friday ως μια ευκαιρία να εξοπλισεις το σπίτι σου, στον Κωτσοβολο θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι. Από ψυγείο και κουζίνα μέχρι πλυντήριο, σίδερο και σκούπα για να έχεις το σπίτι καθαρό και τα ρούχα σου έτοιμα ανά πάσα στιγμή. Για να διατηρείς το περιβάλλον του χώρου σου ζεστό ένα κλιματιστικό θα σε βοηθήσει στις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Extra tip. Ένας αφυγραντηρας θα τραβήξει όλη την υγρασία από την ατμόσφαιρα, διατηρώντας το περιβάλλον που ζεις καθαρό Μην ξεχνάς όμως και την προσωπική περιποίηση. Καλά όλα τα παραπάνω αλλά μήπως να σκεφτείς και λίγο εσένα; Μπορείς να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και να αγοράσεις ένα smartwach η αν είσαι άνδρας μια κοπτικη μηχανή για να περιποιείσαι τα γένια σου.

Μην πελαγώνεις! Εμείς είμαστε εδώ για σένα. Κάνε το παρακάτω quiz και μάθε ποια συσκευή θα γίνει δική σου φέτος στην Black Friday και θα σε βγάλει “ασπροπρόσωπο”.

Για πάμε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα