Samsung Note 10: Αυτές είναι οι τιμές για τα Galaxy Note10, Νote10+ και Note10+ 5G

Samsung Note 10: Αυτές είναι οι τιμές για τα Galaxy Note10, Νote10+ και Note10+ 5G
Samsung AP

Η επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy Note10 είναι γεγονός! Πόσο κοστίζουν τα νέα μοντέλα

Η Samsung προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy Note10, Samsung Galaxy Note10+ και Samsung Galaxy Note10+ 5G. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Techgear, πρακτικά δεν μάθαμε κάτι καινούργιο σε σύγκριση με όσα είδαμε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά μπορούμε να δούμε ορισμένα πράγματα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Οθόνη – S Pen

Όλα τα μοντέλα έρχονται με τη νέα οθόνη Dynamic AMOLED Infinity – O με την οπή στο κέντρο για τη φιλοξενία της εμπρόσθιας κάμερας, με το μέγεθος στις 6.3” για το απλό μοντέλο και στις 6.8” για τα Note10+, ενώ η ανάλυση είναι FHD+ για το Note10 και WQHD+ για τα Note10+. Φυσικά, οι οθόνες υποστήριζουν τη νέα γραφίδα S Pen που περιλαμβάνει για πρώτη φορά επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο, ενώ σου επιτρέπει να αλλάζεις αισθητήρα κάμερας και να πραγματοποιείς ενέργειες χωρίς να ακουμπάς την οθόνη σαν να κρατάς μαγικό ραβδί. Επιπλέον, το S Pen μετατρέπει τη γραφή του χρήστη σε ψηφιακή και μπορείς να μετατρέψεις το αρχείο σε όποιο ψηφιακό format θέλεις.

Κάμερες

Σε ό,τι αφορά τις κάμερες τα πράγματα είναι όπως τα γνωρίζουμε από το Samsung Galaxy S10+. Κύριος αισθητήρας 12MP με μεταβαλλόμενο διάφραγμα f/1.5-2.4 και οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.), δεύτερος αισθητήρας 12MP f/2.1 με τηλεφακό και OIS, αλλά και τρίτο αισθητήρα 16MP f/2.2 με υπερευρυγώνιο φακό 123º, ενώ στα Note10+ έχει προστεθεί και τέταρτος αισθητήρας DepthVision ToF. Στην πρόσοψη έχουμε selfie κάμερα με αισθητήρα 10MP f/2.2 και υποστήριξη του Night Mode.

Η διάταξη των αισθητήρων έχει αλλάξει, καθώς έχουν μεταφερθεί στην επάνω αριστερή γωνία τοποθετημένοι κάθετα και δίπλα τους βρίσκονται το flash και ο αισθητήρας βάθους των Note10+. Δεν λείπει, επίσης, η λειτουργία Super-Steady που εκμεταλλεύεται το γυροσκόπιο της συσκευής για απίστευτα σταθερά videos.

Εκτός από το hardware, έχει γίνει δουλειά και στο κομμάτι του λογισμικού όπως μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια:

  • Premium Τεχνολογία Βίντεο: Το Galaxy Note10 επιτρέπει στους χρήστες να μαγνητοσκοπήσουν απίθανα βίντεο επαγγελματικού επιπέδου, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό. Η λειτουργία Live Focus Video προσθέτει την αίσθηση βάθους πεδίου, μέσω της θόλωσης φόντου, εστιάζοντας σε συγκεκριμένο θέμα. Με τη νέα λειτουργία Zoom in Mic, οι χρήστες μπορούν να απομονώσουν τον περιβάλλοντα ήχο και να εστιάσουν στο επιθυμητό θέμα, δυναμώνοντας την ένταση. Η νέα και ανανεωμένη λειτουργία Super Steady σταθεροποιεί τη λήψη, και είναι διαθέσιμη στη λειτουργία Hyperlapse για σταθερά time-lapse βίντεο.
  • Γρήγορη και Εύκολη Επεξεργασία Βίντεο: Μετά την καταγραφή του βίντεο, οι χρήστες Galaxy Note10 μπορούν να επεξεργαστούν το περιεχόμενο στη στιγμή απευθείας από το smartphone τους. Η λειτουργία Video Editor αναδεικνύεται με το S Pen, ώστε οι χρήστες να επιλέγουν εύκολα και με ακρίβεια τη στιγμή που θέλουν να επξεργαστούν. Για δημιουργούς που αποζητούν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στο περιεχόμενο, το Adobe Rush του Galaxy Note10 διαθέτει μια προηγμένη σουίτα εργαλείων επεξεργασίας, πλέον μεγαλύτερης ακρίβειας με το S Pen.
  • Screen Recorder: Για τους gamers που θέλουν να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά στα streams τους, ή τους vloggers που θέλουν να ενισχύσουν τα εκπαιδευτικά τους βίντεο, το Galaxy Note10 παρουσιάζει το Screen recorder. Οι χρήστες μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν εύκολα την οθόνη τους, να προσθέσουν reactions χρησιμοποιώντας τη Selfie κάμερα (picture-in-picture) και να χρησιμοποιήσουν το S Pen για σημειώσεις καθώς μαγνητοσκοπούν, για πιο διασκεδαστικά και διαδραστικά βίντεο.
  • AR Σκίτσο και 3D Scanner: To Galaxy Note10 ενσωματώνει κορυφαίες λειτουργίες Augmented Reality και 3D στην κάμερα. Σε συνδυασμό με την Ultra Wide κάμερα, ξεδιπλώνει έναν ολοκαίνουριο κόσμο δυνατοτήτων για τους δημιουργούς. Με τη λειτουργία AR Σκίτσο και τη χρήση του S Pen, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν μια φωτογραφία, προσθέτοντας δυναμικές ζωγραφιές, εφέ ή και κίνηση. Με το 3D Scanner, μια επαναστατική πρωτιά για τη σειρά Note, η DepthVision κάμερα του Galaxy Note10+ μπορεί να αποτυπώσει και να σαρώσει ένα αντικείμενο, και να το μετατρέψει άμεσα σε κινούμενη 3D εικόνα.
  • Night Mode: Για εντυπωσιακές selfies ανεξαρτήτως συνθηκών χαμηλού φωτισμού, η λειτουργία Night Mode, είναι πλέον διαθέσιμη στην εμπρόσθια κάμερα.

Hardware

Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί ο επεξεργαστής Samsung Exynos 9825 (7nm EUV) που ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί, 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικός χώρος και in-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων τεχνολογίας υπερήχων, ενώ έχει αφαιρεθεί η υποδοχή 3.5mm headphone jack και το ξεχωριστό κουμπί για την πρόσβαση στον ψηφιακό βοηθό Bixby. Η μπαταρία του Note10 έχει χωρητικότητα 3500mAh και η συσκευή συνοδεύεται από ταχύτατο φορτιστή που εγγυάται αυτονομία μιας ημέρας με μόλις 30 λεπτά φόρτιση. Στο Note10+ έχουμε μπαταρία 4300mAh, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο φορτιστής 45W θα πωλείται ξεχωριστά και το κουτί θα υπάρχει φορτιστής 25W.

Ενδιαφέροντα εξτραδάκια

  • Samsung DeX για PC: Το Galaxy Note10 διευρύνει τις δυνατότητες του Samsung DeX, διευκολύνοντας τους χρήστες να δουλεύουν μέσω του smartphone τους και ενός PC ή Mac. Με μια απλή, συμβατή USB σύνδεση, οι χρήστες μπορούν να κάνουν drag and drop αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη και να χειριστούν τις αγαπημένες τους mobile εφαρμογές με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή τους, ενώ τα αρχεία τους παραμένουν ασφαλή στο smartphone τους με τη βοήθεια του Samsung Knox.
  • Σύνδεση με Windows: Το Galaxy Note10 ενσωματώνει τη λειτουργία Σύνδεση σε Windows (Link to Windows) κατευθείαν από τις Γρήγορες Ρυθμίσεις της συσκευής. Με ένα μόνο κλικ, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Windows 10 PC τους. Εκεί, μπορούν να δουν τις ειδοποιήσεις τους, να στείλουν και να λάβουν μηνύματα, και να δουν πρόσφατες φωτογραφίες χωρίς να διακόψουν την εργασία τους για να ελέγξουν το smartphone τους.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Όλα τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τις 23 Αυγούστου σε τιμές €949 για το Samsung Galaxy Note10, €1099 για το Samsung Galaxy Note10+ (έκδοση 8GB + 256GB) και €1199 για την έκδοση 12GB + 512GB.

Samsung Galaxy Note10

  • Οθόνη 6.3” FHD+ Dynamic AMOLED Cinematic Infinity-O (2280 x 1080, 401ppi) με επικάλυψη Gorilla Glass 6
  • Επεξεργαστής octa-core Samsung Exynos 9825
  • Μνήμη RAM 8GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 256GB
  • Τετραπλή κάμερα 12MP wide + 12MP zoom + 16MP ultrawide + 3D ToF
  • Εμπρόσθια κάμερα 10MP (Dual Pixel, Dual Aperture, Live Focus Video, Slow-motion)
  • Ηχεία stereo AKG με Dolby Atmos 3D Sound
  • In-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτω κάτω από την οθόνη
  • WiFi 802.11ax, Bluetooth 5.0, GPS/GLONASS, NFC, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie με One UI
  • Μπαταρία 3800mAh με φορτιστή 25W Super Fast Charge, Powershare και Wireless Charging 2.0
  • Υποδοχή USB Type-C (όχι 3.5mm headphone jack)
  • Διαστάσεις 71.8 x 151.0 x 7.9mm
  • Βάρος 168gr
  • Κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 (νερό, σκόνη)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα