Samsung Knox: Η πλατφόρμα ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί βάσει του σύγχρονου mobile τρόπου ζωής

Samsung Knox:  Η πλατφόρμα ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί βάσει του σύγχρονου mobile τρόπου ζωής

Η Samsung λαμβάνει πολύ σοβαρά την ιδιωτικότητα, σχεδιάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες με προτεραιότητα την ασφάλεια.

Με τις mobile συσκευές μας μένουμε συνδεδεμένοι με όλα όσα μας ενδιαφέρουν, αποθηκεύουμε σημαντικές και απαραίτητες πληροφορίες, τις χρησιμοποιούμε ως εργαλεία για τη δουλειά μας, ενημερωνόμαστε για την επικαιρότητα και φυσικά μένουμε σε επαφή με τους φίλους και τους αγαπημένους μας. Η χρήση mobile τεχνολογίας θα συνεχίσει να αυξάνεται και συγκεκριμένα ως το 2025, εκτιμάται ότι ο μέσος άνθρωπος θα αλληλεπιδρά με συνδεδεμένες συσκευές κάθε 18 δευτερόλεπτα.[1]

Με τόσα πολλά διαθέσιμα δεδομένα και τη δυνατότητα οι συσκευές μας να αποτελούν σημεία πρόσβασης για πολλά δίκτυα, υπηρεσίες και άλλες συσκευές, είναι βασικό να νιώθουμε ασφαλείς. Η σιγουριά πως η mobile εμπειρία, τα αρχεία και η πλοήγηση είναι ασφαλή από όλες τις πιθανές απειλές, αποτελεί σημαντικό παράγοντα τόσο για τους καθημερινούς χρήστες κινητών τηλεφώνων όσο και για τις επιχειρήσεις.

Η Samsung λαμβάνει πολύ σοβαρά την ιδιωτικότητα, σχεδιάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες με προτεραιότητα την ασφάλεια. Η πλατφόρμα Knox, η εγγύηση της Samsung για την ασφάλεια, ενσωματώνεται ήδη από τη φάση της κατασκευής στα smartphones και tablets της εταιρείας. Μέσω αλληλεπικαλυπτόμενων μηχανισμών άμυνας και ασφάλειας προστατεύει τις συσκευές από την εισβολή, το κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές, παρέχει ελευθερία ανά πάσα στιγμή και εξασφαλίζει στους χρήστες των συσκευών της όσο το δυνατόν καλύτερες εμπειρίες.

Παράλληλα, η εταιρεία επιδιώκει τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων και των οργανισμών στη διαχείριση δεδομένων σε επιχειρηματικό επίπεδο. Νέες πολιτικές και κανόνες που αφορούν στην επίβλεψη της επιχείρησης και στη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, τονίζουν την ανάγκη για υπηρεσίες ασφάλειας, οι οποίες οδηγούν σε όσο το δυνατόν πιο εύκολη και στοχευμένη συμμόρφωση.

Η πλατφόρμα Knox για τις επιχειρήσεις ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες ασφάλειας και διαχείρισης, και παρέχει ακόμα πιο λεπτομερείς πληροφορίες που ταιριάζουν σε ένα ευρύτερο φάσμα επιχειρήσεων και τομέων. Το εύρος των λειτουργιών της πλατφόρμας επιτρέπει τη στενότερη διαμόρφωση και διαχείριση που ήταν ποτέ δυνατόν, παρέχοντας μέγιστη διαβεβαίωση για τις επιχειρήσεις, ενώ εξακολουθεί να επιτρέπει πλήρη ευελιξία στους χρήστες συσκευών.

Η ασφάλεια των συσκευών βρίσκεται πάντα σε λειτουργία μέσω του Κnox. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, δεδομένων των δικτύων, των εφαρμογών και των αλγόριθμων που αναδύονται στον κόσμο του ΙοΤ, ΑΙ και 5G. Η Samsung αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους κατασκευαστές προϊόντων κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, που λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα των δεδομένων για τους χρήστες των συσκευών της.

Σε ένα κόσμο απρόσκοπτων συνδέσεων και ενσωματωμένων συσκευών που κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, είναι απαραίτητη η καθοδήγηση χρηστών και επιχειρήσεων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τα νέα συστήματα, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα δεδομένα τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα Samsung Knox μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.samsungknox.com/en/knox-platform

[1] GSMA Mobile Economy 2018

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα