SkyTelecom: Αλλάζει τα δεδομένα στις τηλεπικοινωνίες!

SkyTelecom: Αλλάζει τα δεδομένα στις τηλεπικοινωνίες!

H SkyTelecom, ο πρώτος πάροχος που έφερε το Internet 500Mbps στην Ελλάδα, ανεβάζει τον πήχη για τον ανταγωνισμό της και κερδίζει συνεχώς τις προτιμήσεις οικιακών καταναλωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων

Νέα δεδομένα στον τομέα της σταθερής τηλεφωνίας και του internet στην Ελλάδα δημιουργεί η SkyTelecom. Η εταιρεία που το 2019 εισήγαγε για πρώτη φορά στην εγχώρια αγορά την τεχνολογία του ασύρματου internet με σταθερές ταχύτητες 500Mbps, έφτασε σήμερα να αποτελεί τον πλέον ανερχόμενο πάροχο, με ρυθμό ανάπτυξης άνω του 600% για το 2020. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι λόγοι που την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό της και να κερδίζει ολοένα και περισσότερο τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού μέσα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον;

7 λόγοι για τους οποίους η SkyTelecom κάνει την διαφορά:

1. Το 100% ιδιόκτητο δίκτυό της

Την ώρα που άλλες εταιρείες δεν επενδύουν όσο και όπως θα έπρεπε στην επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου τους, προκρίνοντας ακόμα και πρόχειρες προσωρινές λύσεις – μπαλώματα όπως η ενοικίαση δικτύου από άλλους παρόχους, η SkyTelecom υλοποιεί το στρατηγικό της πλάνο για σταδιακή επέκταση του δικού της ιδιόκτητου δικτύου σε ολόκληρη την Ελλάδα.

2. Οι ταχύτητες 500Mbps


Φυσικά, το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα, την ώρα που ανταγωνισμός «τρέχει» πιο αργά, με πακέτα που φτάνουν έως και τις παρυφές των 200Mbps.

3. Η 100% κάλυψη ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών

Η SkyTelecom εγγυάται 100% κάλυψη ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών εντός του δικτύου της. Η κάλυψή του περιλαμβάνει αρκετούς νομούς της Ελλάδας μεταξύ των οποίων βρίσκονται η Αττική, η Θεσσαλονίκη, η Μεσσηνία, η Αρκαδία, η Αργολίδα και το Ηράκλειο, καθώς και γεωγραφικές περιοχές εντός των νομών Κορινθίας, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου.

4. Η δέσμευση πραγματικής ταχύτητας

Οι συνδρομητές της SkyTelecom απολαμβάνουν την εγγύηση του ιδιόκτητου δικτύου της. Στην περίπτωση που κάποιος δε μείνει ικανοποιημένος με την ταχύτητα που λαμβάνει, έχει αυτομάτως την δυνατότητα να ζητήσει και να λάβει αποζημίωση.

5. H online based εξυπηρέτηση πελατών

Το μοντέλο εξυπηρέτησης πελατών της SkyTelecom βασίζεται στην ηλεκτρονική της παρουσία. Έτσι λοιπόν, η εταιρεία εξυπηρετεί τους πελάτες της όχι μόνο με το τηλεφωνικό της κέντρο, αλλά και σε real-time μέσα από την ιστοσελίδα και τα social media της σε Facebook και Instagram.

6. Ο σεβασμός για τον άνθρωπο και το περιβάλλον


Κεντρικοί άξονες εταιρικής υπευθυνότητας της SkyTelecom είναι η επένδυση στην αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών, καθώς και η διάσωση του φυσικού περιβάλλοντος με τη χρήση βέλτιστων πρακτικών αειφόρου ανάπτυξης. Πρόσφατα, η εταιρεία συνέβαλε στην δράση τοποθέτησης μετεωρολογικού σταθμού στο όρος Μαίναλο.

7. Τα νέα προγράμματα της SkyTelecom, φτιαγμένα για να καλύπτουν κάθε ανάγκη

Τα νέα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και internet της SkyTelecom ξεκινούν από τα 17,90€ και περιλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα Double Play και Internet Only λύσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη ιδιωτών και επιχειρήσεων. Μάλιστα, για κάθε της πρόγραμμα, η εταιρεία προσφέρει και δυνατότητα εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμαστικής περιόδου.

Ανακαλύψτε τώρα όλα τα νέα προγράμματα του πιο ανερχόμενου παρόχου σταθερής τηλεφωνίας και internet στην Ελλάδα μέσα από το www.skytelecom.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα