Τα Building Materials Awards 2022 έρχονται για 2η χρονιά!

Τα Building Materials Awards 2022 έρχονται για 2η χρονιά!

Τα Building Materials Awards 2022, για ακόμη μια χρονιά, θα αναδείξουν την καινοτομία και το design των υλικών και των συστημάτων δόμησης στην Ελλάδα.

Τα Building Materials Awards 2022 έρχονται για 2η χρονιά με στόχο να αναδείξουν την καινοτομία και το design των υλικών και των συστημάτων δόμησης στη χώρα μας ,να επιβραβεύουν την επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη δομικών υλικών, εξελιγμένης τεχνολογίας και να συμβάλλουν στην ευζωΐα των ανθρώπων.

Τα δομικά υλικά αποτελούν ένα βιομηχανικό κλάδο με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης στη χώρα και τη διεθνή αγορά. Όραμα των Building Materials Awards 2022 είναι:

  • Να αναδείξουν το «ελληνικό αποτύπωμα» τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε επίπεδο συμβολής στην έρευνα και ανάπτυξη δομικών υλικών
  • Να αναδείξουν τη συμβολή του κλάδου στην ανέγερση αειφόρων κατασκευών
  • Να κάνουν ευρέως γνωστές τις προσφερόμενες λύσεις & υλικά για περιβαλλοντικά φιλικές και αειφόρες κατασκευές
  • Να προβάλλουν τους νικητές και τις εταιρείες που συμμετέχουν στον θεσμό
  • Να ενημερώσουν το κοινό για με τα χαρακτηριστικά των βραβευμένων υλικών, ώστε να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για το σύνολο της βιομηχανίας
  • Να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα και προβολή των βραβευμένων υλικών στις αγορές του εξωτερικού
  • Να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις προς τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεων τους στην προϊοντική καινοτομία

Τα Building Materials Awards 2022 απευθύνονται σε: Όλες τις εταιρείες παραγωγής, εισαγωγής και εμπορίας δομικών υλικών και στοιχείων, καθώς και start – ups και spin -offs.

Διεκδικήστε την διάκριση υποβάλλοντας υποψηφιότητες σε μια από τις αναλυτικές κατηγορίες βράβευσης μέχρι την Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία θα βρείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα