TEDx Thessaloniki. Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων

TEDx Thessaloniki. Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων

Σας περιμένουμε το Σάββατο 18 Μαρτίου στο pre event που θα ξεκινήσει το φετινό μας ταξίδι, στην πλατεία Αριστοτέλους και ακολουθούν και άλλες εκπλήξεις!

Kαθώς μας χωρίζει ένας μήνας και κάτι από το φετινό event, από σήμερα είναι πλέον διαθέσιμα τα εισιτήρια για το TEDxThess 2017 – Reading the Compass στις 22 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Μ2).

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να βρείτε τα φετινά εισιτήρια, ενώ θα είναι διαθέσιμα και 100 early bird tickets.

Kαι αυτό είναι μόνο η αρχή! Σας περιμένουμε το Σάββατο 18 Μαρτίου στο pre event που θα ξεκινήσει το φετινό μας ταξίδι, στην πλατεία Αριστοτέλους και ακολουθούν και άλλες εκπλήξεις!

Η ομάδα του TEDx Thessaloniki 2017 επέλεξε αυτόν τον τίτλο γιατί ζούμε σε μια εποχή κατά την οποία οι σταθερές μας φαίνεται να ανατρέπονται και αναρωτιόμαστε αν υπάρχει σωστή κατεύθυνση, πώς θα τη βρούμε και αν τελικά θα μας ικανοποιεί.

Εξάλλου, η πυξίδα του καθένα διαφέρει και είναι μέσα του. Μπορεί να μην τη βλέπει, να μην τη νιώθει πάντα, αλλά είναι εκεί. Τον καθοδηγεί και, θα λέγαμε,  τον συνεφέρει όποτε πρέπει, αρκεί να την κοιτάξει. Διαβάζοντας, ρυθμίζοντας και δαμάζοντας εν τέλει την πυξίδα μας, την πυξίδα του κόσμου μας, καταφέρνουμε να βρούμε την ισορροπία μας σε μια παγκόσμια κοινωνία που μεταβάλλεται χωρίς τέλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα