Το Facebook Messenger γιορτάζει 10 χρόνια ζωής με νέες λειτουργίες

Το Facebook Messenger γιορτάζει 10 χρόνια ζωής με νέες λειτουργίες
SHUTTERSTOCK

Πολλές εκπλήξεις φέρνει η πλατφόρμα Messenger της Facebook με αφορμή τα 10α γενέθλιά της. Τι να περιμένουμε.

Η messaging πλατφόρμα Messenger της Facebook σβήνει κεράκια για τα 10 χρόνια κυκλοφορία της και η εταιρεία προνόησε να γιορτάσει την περίσταση με νέες δυνατότητες και ενημερώσεις, βασισμένες στα γενέθλια της πλατφόρμας.

Με αφορμή τα γενέθλια του Messenger, σύμφωνα με το Techgear.gr, προστίθενται νέα χαρακτηριστικά όπως τα birthday soundmoji, τα AR effects και ολοκαίνουργια αυτοκόλλητα και θέματα συνομιλιών. Μάλιστα, οι χρήστες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να μεταφέρουν χρήματα στους φίλους τους ως δώρο γενεθλίων μέσω του Facebook Pay.

Παράλληλα, οι χρήστες θα μπορούν τώρα να διασκεδάσουν με ένα νέο είδος παιχνιδιού στις συνομιλίες τους, το οποίο θα περιλαμβάνει δημοσκοπήσεις, ρωτώντας ποιος χρήστης είναι πιθανότερο να χάσει μία πτήση ή να παλέψει με ζόμπι.

Όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά που είναι ήδη διαθέσιμα για τους χρήστες υπογραμμίζουν τις αλλαγές στις οποίες έχει προβεί το Messenger με το πέρας της δεκαετίας. Το Messenger έκανε το ντεμπούτο του το 2011 και από τότε έχει εξελιχθεί ως μία εκ των βασικότερων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Facebook
SHARE:

24Media Network