Το Twitter επιστρέφει μετά από σοβαρά τεχνικά προβλήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Το Twitter επιστρέφει μετά από σοβαρά τεχνικά προβλήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ
Twitter

"Αναρρώνει" σιγά σιγά το Twitter έπειτα από πολλά τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπιζε από το βράδυ της Πέμπτης. Πάνω από 57.000 αναφορές σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Επέστρεψε στο διαδίκτυο το Twitter έπειτα από εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας.

Ένας άγνωστος αριθμός χρηστών δεν είχε πρόσβαση στον ιστότοπο και στην εφαρμογή από το κινητό τις τελευταίες ώρες, με πάνω από 57.000 αναφορές να καταγράφονται μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες δεν ειχαν τη δυνατότητα ανανέωσης της ροής (timeline), ενώ ακόμη δεν εμφανίζονταν οι ειδοποιήσεις. Σύμφωνα με το downdetector.gr τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονταν στις ΗΠΑ, στην Κεντρική και Δυτική Ευρώπη, ακόμα και στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε η ίδια η εταιρεία Twitter το απόγευμα της Πέμπτης “το ζήτημα οφείλεται στα εσωτερικά συστήματα και όχι εξαιτίας κάποιας κυβερνοεπίθεσης”.

“Το Twitter θα δουλεύει κανονικά για όλους μέσα στις επόμενες ημέρες”, δήλωσε η εταιρεία τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Αυτή η διαταραχή έρχεται μερικούς μήνες μετά τα μαζικά χάκινγκ σε ορισμένους από τους μεγαλύτερους λογαριασμούς, ανάμεσα εκ των οποίων αυτός του Μπάρακ Ομπάμα, του Τζο Μπάιντεν και της Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ, που όπως δήλωσαν τεχνικοί στη Νέα Υόρκη προέρχονται από μια απάτη τεχνικής υποστήριξης, σύμφωνα με το CNN.

Το Twitter, το Facebook και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων βρίσκονται υπό αυξημένη πίεση για να αποτρέψουν τον κίνδυνο παραβίασης των πλατφορμών τους πριν από τις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα