Twitter: Αναφορές για προβλήματα στην πλατφόρμα

Twitter: Αναφορές για προβλήματα στην πλατφόρμα
Twitter ap

Προβλήματα στις συνδέσεις στο Twitter, από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, παρατηρούνται την τελευταία ώρα και στη χώρα μας.

Προβλήματα παρουσιάζονται σήμερα το απόγευμα στη λειτουργία του twitter, κυρίως σε ό,τι αφορά διαδικτυακούς συνδέσμους που αναρτώνται.

Συγκεκριμένα, στους χρήστες εμφανίζεται ένα μήνυμα που κάνει λόγο για σφάλμα, όταν προσπαθούν να κάνουν κλικ σε συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων, με τις περισσότερες αναφορές να έχουν γίνει για συνδέσεις από υπολογιστές.

“Το τρέχον πρόγραμμα API σας δεν περιλαμβάνει πρόσβαση σε αυτό το τελικό σημείο, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://developer.twitter.com/en/docs/twitter-api για περισσότερες πληροφορίες”, είναι το μήνυμα που εμφανίζεται.


Η ομάδα υποστήριξης του Twitter Inc με ανάρτησή της ανέφερε: “Ορισμένα τμήματα του Twitter ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως αναμένεται αυτήν τη στιγμή. Κάναμε μια εσωτερική αλλαγή που είχε κάποιες ακούσιες συνέπειες. Εργαζόμαστε για αυτό τώρα και θα δώσουμε μια ενημέρωση όταν αυτό διορθωθεί”.

Τα προβλήματα καταγράφονται και από τον ιστότοπο DownDetector.com

Πολλοί χρήστες της πλατφόρμας ανέφεραν προβλήματα που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ώρες, σε πολλές περιοχές του κόσμου, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα