Βίντεο: Αυτό είναι το πακέτο που στέλνει η Samsung για την ανάκληση του Note 7

Βίντεο: Αυτό είναι το πακέτο που στέλνει η Samsung για την ανάκληση του Note 7

H Samsung στέλνει ειδικά διαμορφωμένα πακέτα στους κατόχους των Galaxy Note 7 για την ανάκληση των συσκευών, οι οποίες αποδείχθηκαν επικίνδυνες (Pics + Vid)

H Samsung έβαλε τέλος στην παραγωγή του Galaxy Note 7, μετά τα απανωτά περιστατικά έκρηξης της της μπαταρίας της συσκευής και τις προσπάθειες του τεχνολογικού κολοσσού να εντοπίσει που οφείλεται το πρόβλημα, προκειμένου να προχωρήσει σε αποκατάστασή του. 

Η αδυναμία του να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο κορυφαίο μοντέλο της εταιρίας έπληξε ανεπανόρθωτα τη φήμη της, με τους ανταγωνιστές της να παρατηρούν με ενδιαφέρον την κατάσταση και να τρίβουν τα χέρια τους.

Με σχετική ανακοίνωσή της η εταιρία ενημερώνει τους πελάτες της για την ανάκλησή των συσκευών της και τους στέλνει τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα. 

 

Το πακέτο περιλαμβάνει “ασπίδα” στατικού ηλεκτρισμού που πρέπει να μπει στο κουτί μέσα στο οποίο θα μεταφερθεί το προς απόσυρση smartphone, ενώ στη συνέχεια τα αντικείμενα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν σε κουτί το οποίο αντέχει την φωτιά.

 

Παράλληλα, η εταιρία απέστειλε ειδικά γάντια, ώστε το χρήστης να μπορέσει να χειριστεί τα αντικείμενα, ενώ οι κάτοχοι των Galaxy Note 7 στις ΗΠΑ καλούνται να στείλουν πίσω τα κινητά τους με κανονικό ταχυδρομείο και όχι με αεροσκάφος, καθώς υπάρχει ιστορικό εκρήξεων.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το κόστος από το πρόγραμμα επιστροφής όλων των Note 7 θα κοστίσει στη Samsung 17 δισ. δολάρια. Μεγαλύτερες είναι ήδη οι απώλειες από την πτώση της μετοχής της διεθνώς.

(ΠΗΓΗ: Businessinsider)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα