Xbox Series X: Επίσημα αποκαλυπτήρια για το νέο Xbox

Xbox Series X: Επίσημα αποκαλυπτήρια για το νέο Xbox

Το νέο Xbox θα είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρό με την Microsoft να υποστηρίζει πως πρόκειται για την γρηγορότερη και πιο ισχυρή κονσόλα που δημιούργησε ποτέ - Πότε θα κυκλοφορήσει.

Χωρίς να το περιμένει κανείς, η Microsoft διάλεξε την εκδήλωση The Game Awards για να ανακοινώσει την επίσημη ονομασία του επόμενου Xbox, να αποκαλύψει ορισμένα χαρακτηριστικά του και φυσικά να μας δώσει μια πρώτη εικόνα για την εμφάνιση του! Υποδεχόμαστε, λοιπόν, επίσημα το Xbox Series X!

Σύμφωνα με το Techgear.gr εμφανισιακά μοιάζει με PC tower ή καλύτερα μαύρος μονόλιθος που μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα, αν και είναι αλήθεια ότι θα περιμέναμε κάτι πιο συμμαζεμένο. Το νέο τηλεχειριστήριο είναι σχεδόν ίδιο με την προηγούμενη γενιά, αλλά η Microsoft τονίζει πως έχει τελειοποιηθεί για να χρησιμοποιείται άνετα από την πλειοψηφία των gamers, διαθέτει νέο share button για άμεση λήψη screenshot/video και διαμοιρασμό σε διάφορες πλατφόρμες, έχει τοποθετηθεί το ίδιο D-Pad με αυτό του Xbox Elite Series 2 και θα είναι συμβατό με τη σημερινή γενιά Xbox One και τα Windows 10 PCs.

Κάθε πακέτο Xbox Series X θα συμπεριλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο και σύμφωνα με τη Microsoft, η νέα γενιά θα είναι κατά 4 φορές πιο ισχυρή από το Xbox One X. Έχει επιβεβαιωθεί ότι η standard ανάλυση θα είναι 4K στα 60fps, αλλά σε ορισμένα παιχνίδια θα υποστηρίζονται έως 120fps και ανάλυση 8K για κάποια cinematics. Ακόμη, η εταιρεία σημειώνει την τοποθέτηση SSD αποθηκευτικού χώρου για σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα φόρτωσης και backwards compatibility με όλα τα παιχνίδια των τριών προηγούμενων γενεών Xbox, όλα τα αξεσουάρ και περιφερειακά, και όλες τις υπηρεσίες όπως Xbox Game Pass και το μελλοντικό Project xCloud.

Η Microsoft επιβεβαίωσε πως ήδη πολλά gaming studios εργάζονται επάνω σε νέους τίτλους για το Xbox Series X και ένας από αυτούς θα είναι το Sengua’s Saga: Hellblade II.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Xbox Series X

Το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει στην εορταστική περίοδο του 2020 (Νοέμβριος – Δεκέμβριος), αλλά δεν έχει γίνει καμία αναφορά στην τιμή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα