ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ

Θάλεια Ματίκα και Τάσος Ιορδανίδης

Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα: Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τη θεατρική τους επιστροφή

Το NEWS 24/7 εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες και το βίντεο της παράστασης "Θέλω να σου Κρατάω το χέρι" που επιστρέφει στο θέατρο Άλφα Ληναίος- Φωτίου από τις 16 Σεπτεμβρίου.

Εγώ δεν είμαι ο Μάνθος Μανδηλάκης

Χωρίς ρεύμα η Αθήνα για δύο μήνες - Μια αληθινή ιστορία

Μπήκαμε στην πρόβα της παράστασης «Εγώ δεν είμαι ο Μάνθος Μανδηλάκης» που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο Άλφα, από τις 16 Μαΐου σε σκηνοθεσία Βίλιας Χατζοπούλου και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα: Θέλω να σου κρατάω το χέρι

Είδαμε το “Θέλω να σου κρατάω το χέρι” με τον Τάσο Ιορδανίδη και τη Θάλεια Ματίκα - Η ανατομία του σύγχρονου ζευγαριού επί σκηνής

Είδαμε την παράσταση που σκηνοθετεί η Θάλεια Ματίκα στο θέατρο Άλφα- Ληναίος- Φωτίου και μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Θανάσης Σαράντος -"Λεωφορείον ο πόθος"

10+4 παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβριο και αξίζει να δείτε

Κωμωδίες, οικογενειακά δράματα, μονόλογοι, έργα μοντέρνα, αλλά και κλασικά, ελληνικού, αλλά και ξένου ρεπορτορίου ανεβαίνουν τον Νοέμβριο στις θεταρικές αίθουσες της πρωτεύουσας.

Το 2020 ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τάσος Ιορδανίδης ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του θεάτρου Άλφα και πρότεινε στον Κώστα Γάκη μια συνεργασία τόσο στο καλλιτεχνικό, όσο και στο εκπαιδευτικό κομμάτι.

Θεατρικά εργαστήρια με πρόσημο "κοσμοαλλαχτικό" από μία συντροφιά... Ονειροπόλων

Η «Συντροφιά των Ονειροπόλων» δεν έπεσε φυσικά από τον ουρανό. Αποτελεί συνέχεια και «άνθος» της γόνιμης και πολυποίκιλης ιστορίας του θεάτρου Άλφα και των ανθρώπων που έδρασαν σε αυτό, με προεξάρχουσες μορφές φυσικά τον Στέφανο Ληναίο και την Έλλη Φωτίου.