ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ

Ο Θεόδωρος Λιβάνιος είναι ένας Έλληνας πολιτικός. Γεννήθηκε το 1977, στην Αθήνα. Στις 9 Ιουλίου 2019 ορκίστηκε υφυπουργός εσωτερικών με αρμοδιότητα την αυτοδιοίκηση και τις εκλογές. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας. Εργάστηκε για πάνω από μια δεκαετία σε επιχειρήσεις πληροφορικής και έρευνας αγοράς στον ιδιωτικό τομέα, ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, διαχειριστής βάσεων δεδομένων και αναλυτής δεδομένων ερευνών. Το 2010 διατέλεσε ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όπου εργάστηκε στη σύνταξη και στην προετοιμασία για την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (πρόγραμμα «Καλλικράτης») και του νέου νόμου για τις εκλογικές δαπάνες στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Από τον Ιανουάριο του 2011 έως και τον Αύγουστο του 2014 ήταν Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Αθηναίων ενώ αμέσως μετά και μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας έως τις εκλογές ήταν Διευθυντής Πληροφορικής του κόμματος και επικεφαλής της ψηφιακής καμπάνιας των Ευρωεκλογών του 2019 και των Εθνικών Εκλογών του 2019.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρής Λιβάνιος

Θ. Λιβάνιος: "Το πλεονέκτημα του εκλογικού νόμου είναι ότι δίνει ένα bonus, πάμε σε ένα εκλογικευμένο bonus"

Στον εκλογικό νόμο, τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ελλάδα αναφέρθηκε υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρής Λιβάνιος κατά τη σημερινή ημέρα εργασιών του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Άκης Σκέρτσος και Ιωάννης Οικονόμου

Μίνι ανασχηματισμός: Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Οικονόμου - Αναβαθμίζεται ο Σκέρτσος

Σε διορθωτικές κινήσεις προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την αναβάθμιση Τριαντόπουλου. Αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο και στο Μαξίμου.

Έκτακτη συνέντευξη τύπου για τον καύσωνα

Καύσωνας: Έκκληση Χρυσοχοϊδη για στοχευμένη χρήση νερού και ηλεκτρικού

Σε πλήρη ετοιμότητα όλες οι υπηρεσίες ώστε να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε διακοπή ρεύματος και ύδρευσης λόγω καύσωνα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προανήγγειλε μέτρα για τους εργαζόμενους που θα εξειδικευτούν από το υπουργείο Εργασίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: "Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην αναβίωση της ναυπηγικής βιομηχανίας"

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πλειοδότη του διαγωνισμού για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Γιώργο Προκοπίου. "Η Ελλάδα που είναι η πρώτη ναυτική δύναμη στον κόσμο, πρέπει να γίνει η πρώτη και στην καινοτομία", σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Άνοιγμα της εστίασης

Lockdown: Έρχονται νέα μέτρα στήριξης για την εστίαση - Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη

Ανακοινώσεις για την εστίαση θα πραγματοποιηθούν μετά από σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους συναρμόδιους υπουργούς και εκπροσώπους του κλάδου, που σχεδιάζεται να ανοίξει σταδιακά από τα μέσα Απριλίου.

Ο Θοδωρής Λιβάνιος

Λιβάνιος για ΕΡΤ: Καλύτερα ο ΣΥΡΙΖΑ να σιωπά

Η δημόσια τηλεόραση από απαξιωμένο όργανο προπαγάνδας, που την ειχε καταντησει ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών, αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.