THESSALONIKI SUMMIT 2018

O γερμανός πρεσβευτής στην Ελλάδα, Γενς Πλέτνερ

Γενς Πλέτνερ: Κοινή ελληνο-γερμανική θέση μια ευρωπαϊκή λύση στο προσφυγικό

Ο Γερμανός πρεσβευτής στην Ελλάδα μιλά για τη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας με στόχο τη σταθεροποίηση της κατάστασης στο προσφυγικό, σημειώνοντας ότι η πορεία των ελληνογερμανικών σχέσεων την περίοδο της κρίσης "ήταν μια δύσκολη πορεία".

Σταϊκούρας: Η Ελλάδα δεν έχει εισέλθει σε περίοδο κανονικότητας

Σταϊκούρας: Η Ελλάδα δεν έχει εισέλθει σε περίοδο κανονικότητας

"Οι δημοσιονομικοί στόχοι παραμένουν σταθερά υψηλοί για πολλά χρόνια, η δημόσια περιουσία είναι δεσμευμένη για έναν αιώνα και η χώρα έχει ενταχθεί σε καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας" υπογράμμισε ο Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ.

Μητσοτάκης: Άκρατη παροχολογία από τον Τσίπρα και νεκρανάσταση του "Τσοβόλα δώστα όλα"

Μητσοτάκης: Άκρατη παροχολογία από τον Τσίπρα και νεκρανάσταση του "Τσοβόλα δώστα όλα"

"Ισχυρή οικονομία σημαίνει αποκρατικοποιήσεις και μείωση της ανεργίας" σημείωσε κατά την ομιλία του στο 3ο Thessaloniki Summit, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας παράλληλα ότι "ο πατριωτισμός χτίζει γέφυρες και ο εθνικισμός χτίζει τείχη".

Ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς

Σχοινάς: Η Βουλγαρία και η Ρουμανία δεν θα αργήσουν να εισέλθουν στη Συνθήκη Σένγκεν

Η είσοδος των δύο βαλκανικών χωρών στη Σένγκεν "θα καταργήσει κάθε είδους συνοριακό έλεγχο σε μια περιοχή με πληθυσμό περίπου 30 εκατομμυρίων θα πολλαπλασιάσει τις δυνατότητες, και θα βοηθήσει στην εμφάνιση μιας Benelux της Βαλκανικής", υπογράμμισε ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Βενιζέλος: Η Ελλάδα δεν είναι δημοσιονομικά ασφαλής

Βενιζέλος: Η Ελλάδα δεν είναι δημοσιονομικά ασφαλής

Δημοσιονομική ανασφάλεια διαπιστώνει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δεδομένου ότι "δεν έχει λυθεί το πρόβλημα της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους" και ότι "δεν είναι διασφαλισμένες οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας" μετά το 2020".

Νοτοπούλου: Μονόδρομος για την ανάπτυξη η συνεργασία των Δυτικών Βαλκανίων

Νοτοπούλου: Μονόδρομος για την ανάπτυξη η συνεργασία των Δυτικών Βαλκανίων

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης σχολίασε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια έντιμη συμφωνία, που αφήνει πίσω τις σκιές του παρελθόντος και ανοίγει νέους δρόμους συνεργασίας.

Ο διευθυντής Ερευνών της Διανέοσις, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της 24MEDIA, Μάνος Χωριανόπουλος

Πιερρακάκης: Η γενιά μας να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο της επανεκλογής

Ο διευθυντής Ερευνών της Διανέοσις, Κυριάκος Πιερρακάκης, μίλησε στο πλαίσιο του 3ου Thessalonìki Summit, για τα βασικά προβλήματα, που πρέπει να ξεπεράσει η Ελλάδα μετά τα οχτώ χρόνια κρίσης.

Η υπεύθυνη του τομέα Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ, Αννα -Μισέλ Αασημακοπούλου

Ασημακοπούλου: Με ισχυρή πολιτική βούληση και πράξεις το ψηφιακό άλμα

Η υπεύθυνη του τομέα Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ, Αννα -Μισέλ Αασημακοπούλου, μίλησε στο 3ο Thessaloniki Summit, επισημαίνοντας την καθυστέρηση της χώρας μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό

Η πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα Κέιτ Σμιθ

Βρετανίδα πρέσβης στην Ελλάδα: Το Brexit είναι λαϊκή εντολή, θα κριθεί στη Βουλή

Ξεκίνησε την διπλωματική της καριέρα από την Αθήνα, επέστρεψε ως πρέσβης και νιώθει την χώρα μας ως δεύτερο σπίτι της. Η Κέιτ Σμιθ σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο News 24/7 μιλά για τους νέους, τις ευκαιρίες ανάπτυξης, το μέλλον της Ευρώπης και όσα λαμβάνουν χώρα στη Βρετανία.

Τα κεντρικά γραφεία της Stoiximan

Stoiximan: 70 νέες θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, συμμετέχει στο Thessaloniki Summit 2018, ως Lead Sponsor, συνδυάζοντας την παρουσία της στη διοργάνωση, με την έναρξη λειτουργίας ενός technology hub στη Θεσσαλονίκη. Τη δεύτερη ημέρα του Summit, σε workshop που διοργάνωσε, οι άνθρωποι της εταιρείας μίλησαν για τις προκλήσεις του μέλλοντος.

O πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ

Μπορίσοφ: Να συνδέσουμε ενεργειακά, οδικά και σιδηροδρομικά το Αιγαίο με τη Μαύρη Θάλασσα

"Είμαστε μαζί" τόνισε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, αναπτύσσοντας παράλληλα τις συμφωνίες και τα κοινά έργα υποδομών στο πλαίσιο της τετραμερούς συνεργασίας Ελλάδας- Βουλγαρίας- Ρουμανίας- Σερβίας.

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Πρωθυπουργού στην 3η σύνοδο "Thessaloniki Summit 2018"

Τσίπρας: Διαψεύδονται οι Κασσάνδρες για την περικοπή των συντάξεων

"Μέτρα για αδύναμους, μεσαία τάξη και επιχειρηματικότητα θα περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός, θα εφαρμοστούν τα μέτρα της ΔΕΘ, δεν περικόπτονται οι συντάξεις", τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο Thessaloniki Summit. Επανέλαβε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα προστατεύσει τα συμφέροντα της Ελλάδας και θα ενισχύσει την ανάπτυξη της Β.Ελλάδας.

O Πρόεδρος του Ομίλου της 24Media Δημήτρης Μάρης

Δημήτρης Μάρης: Απασχόληση, εκπαίδευση και αλλαγή νοοτροπίας τα κλειδιά για ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο

Ο πρόεδρος της 24Media, Δημήτρης Μάρης, από το βήμα του Thessaloniki Summit 2018 μίλησε για τη σημασία της συνεργασίας και των εποικοδομητικών συμβιβασμών στον δύσκολο δρόμο της επιστροφής στην ανάπτυξη.

Ο Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ε.Μπαγίς

Μπαγίς στο News 24/7: "Μπορούμε να κάνουμε την περιοχή πεδίο συνεργασίας και όχι συγκρούσεων"

Ο στενός συνεργάτης του Ερντογάν και πρώην Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Εγκεμέν Μπαγίς, μιλώντας στο News 24/7 στο πλαίσιο του Thessaloniki Summit 2018, υποστήριξε πως Ελλάδα και Τουρκία μπορούν να γνωρίσουν την οικονομική ανάπτυξη, αρκεί να σταματήσουν τις μεταξύ τους διαμάχες.

Ο Γιώργος Μοσχέτας, Head of People and Culture της εταιρείας Stoiximam

Stoiximan: Η εταιρεία που δεκαπλασίασε το προσωπικό της στην Ελλάδα σε τέσσερα χρόνια

Με 500 και πλέον εργαζόμενους, στην πλειοψηφία τους πτυχιούχους, η Stoiximan στηρίζει έμπρακτα θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Μοσχέτας, Head of People and Culture της εταιρείας, μιλά στο News24/7 για το πως η Stoiximan συμβάλει όχι μόνο στο να ανακόπτει το brain drain αλλά και στον επαναπατρισμό νέων από ανταγνωνιστικές αγορές

O Πάνος Κωνσταντόπουλος Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan

Πάνος Κωνσταντόπουλος: Η Stoiximan επενδύει στο μέλλον της Θεσσαλονίκης

Ο διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της Stoiximan για την παρουσία της εταιρίας, του μεγαλύτερου παρόχου υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο Thessaloniki Summit.

Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ Αθανάσιος Σαββάκης

Σαββάκης: Η Συμφωνία των Πρεσπών θα βελτιώσει την οικονομική συνεργασία Ελλάδας - πΓΔΜ

Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ μίλησε στον News 24/7 για το διεθνές συνέδριο "Thessaloniki Summit 2018" και για τον ρόλο που διαδραμματίζει η Βόρεια Ελλάδα στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Εργάτριες δουλεύουν σε στιγμιότυπο σε βιοτεχνία υποδημάτων

Thessaloniki Summit: Εφτά στους δέκα επιχειρηματίες εκτιμούν ότι θα βγούμε από την κρίση το 2025

Σύμφωνα με την έρευνα, που αναμένεται να παρουσιαστεί αναλυτικά στο πλαίσιο του επικείμενου συνεδρίου Thessaloniki Summit του ΣΒΒΕ, στις 15 και 16 Νοεμβρίου, σε ίσο ποσοστό (70%), οι βορειοελλαδικές μεταποιητικές επιχειρήσεις δηλώνουν ότι κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης έχει επηρεαστεί «αρνητικά» ή «πολύ αρνητικά» η γενικότερη λειτουργία τους.

Thessaloniki Summit: Τέσσερις Πρωθυπουργοί συζητούν για την περιφερειακή συνεργασία και ανάπτυξη

Thessaloniki Summit: Τέσσερις Πρωθυπουργοί συζητούν για την περιφερειακή συνεργασία και ανάπτυξη

Περισσότεροι από εξήντα διακεκριμένοι ομιλητές από το χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της κοινωνίας, συμμετέχουν με εισηγήσεις στις εργασίες του 3ου Thessaloniki Summit 2018