Το πόκερ τους βγήκε ξινό

Το πόκερ τους βγήκε ξινό

Τέσσερις αστυνομικοί συνελήφθησαν σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στο Κιλκίς. Μετείχαν σε παρτίδα πόκερ

Στη σύλληψη τεσσάρων αστυνομικών και τεσσάρων ιδιωτών προχώρησαν οι αρχές σε πολυκατάστημα στο Κιλκίς, όπου λειτουργούσε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Οι αστυνομικοί, που υπηρετούν σε τοπικές Υπηρεσίες του Κιλκίς, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο έλεγχος από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε καφενείο στο Πολύκαστρο Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε η λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου συνελήφθησαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά οκτώ ημεδαποί, από τους οποίους τέσσερις είναι κατώτεροι αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε τοπικές Υπηρεσίες του Κιλκίς.

Συνελήφθησαν ακόμα η ιδιοκτήτρια και η υπεύθυνη του καταστήματος, γιατί από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι επέτρεπαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, ενώ επιπλέον δε διέθεταν άδεια λειτουργίας καφενείου.

Δυο ιδιώτες και δυο αστυνομικοί - Ανθυπαστυνόμος και Αστυφύλακας - συνελήφθησαν γιατί συμμετείχαν στο παράνομο τυχερό παιχνίδι "POKER TEXAS HOLDEM" και οι υπόλοιποι δυο αστυνομικοί - Υπαρχιφύλακες - γιατί βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα καταστήματος κατά τη διαρκεια που παιζόταν.

SHARE:

24Media Network