Μείωση στα διόδια πριν το Πάσχα

Μείωση στα διόδια πριν το Πάσχα

Μείωση στα διόδια, άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει, ίσως και πριν το Πάσχα, ο υφυπουργός Υποδομών, Γ. Μαγκριώτης.

Συμφωνία για τη μείωση των διοδίων, ακόμη και πριν το Πάσχα, εκτίμησε και εννόησε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα υπάρχει, ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης.

"Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει σήμερα τις ανακοινώσεις, αν και η πλευρά των τραπεζών το ήθελε. Εμείς, την επόμενη εβδομάδα, θα δημοσιοποιήσουμε το σύνολο των προτάσεών μας. Συνεχίζω να πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα μπορεί να υπάρξει και συμφωνία", δήλωσε την Πέμπτη ο Γ. Μαγκριώτης.

Ο υφυπουργός υποστήριξε ότι το Δημόσιο, όχι μόνο έχει λύσει πολλά από τα προβλήματα που ετέθησαν, αλλά παράλληλα επιταχύνθηκαν οι απαλλοτριώσεις, λύθηκαν ζητήματα χρηματοδότησης του Δημοσίου και της ΕΕ και θεσπίσθηκαν ρυθμίσεις για το θέμα της καταβολής των διοδίων.

"Στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των τραπεζών και των παραχωρησιούχων έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη μείωση των διοδίων και τη λύση των τεχνικών προβλημάτων", υποστήριξε ο κ. Μαγκριώτης ενώ πρόσθεσε ότι οι εργασίες στα εργοτάξια σταματούν, επειδή "οι τράπεζες διακόπτουν τη χρηματοδότηση των έργων και αυτό δεν είναι ευθύνη του δημοσίου".

SHARE:

24Media Network