Τοπικά ισχυρές καταιγίδες

A businessman holding an umbrella in a storm.
A businessman holding an umbrella in a storm. A BUSINESSMAN HOLDING AN UMBRELLA IN A STORM.

Θα σημειωθούν τοπικά ισχυρές καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Συνεχίζονται οι ξαφνικές και ισχυρές τοπικές καταιγίδες και τη Δευτέρα.

Αναλυτικότερα: Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το πρωί θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές τις πρωινές ώρες. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί μέχρι και 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και από το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στις ανατολικές θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Επίσης θα υπάρχουν χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά. Από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τις πρωινές ώρες πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονες. Θα εκδηλωθούν χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στις νοτιότερες περιοχές και χιόνια στα ορεινά. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι 4 με 5 μποφόρ που πολύ γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις Κυκλάδες σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και νοτιοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ και στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και νοτιοδυτικούς 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δες τον καιρό το επόμενο τριήμερο στο deltiokairou.gr

SHARE:

24Media Network