Από τον Πειραιά αναχωρούν τα κρουαζιερόπλοια της Costa Cruises

Από τον Πειραιά αναχωρούν τα κρουαζιερόπλοια της Costa Cruises

Κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο που επιτρέπουν την  επιβίβαση και Ελλήνων επισκεπτών.

Με σταθμό επιβίβασης – αποβίβασης το λιμάνι του Πειραιά, η Costa Cruises, θα πραγματοποιεί εβδομαδιαία δρομολόγια κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο, μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου.

Η εταιρεία παρουσίασε τα προγράμματα της, προτείνοντας και στους Έλληνες ταξιδιώτες τη δυνατότητα να επιβιβαστούν από τον Πειραιά, επιλέγοντας ανάμεσα σε 8ήμερα ή 15ήμερα δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο, που πραγματοποιούνται με το Costa Venezia και το Costa Deliziosa.

Το πρόγραμμα του Costa Venezia περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο δρομολόγιο, με επιβίβαση και αποβίβαση στον Πειραιά και μεγαλύτερη παραμονή στα λιμάνια προσέγγισης ώστε οι επιβάτες να έχουν άφθονο χρόνο για να απολαμβάνουν προορισμούς με πλούσια ιστορία, αρχαιολογικά μνημεία, μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και πεντακάθαρες θάλασσες. Από τις αρχές Μαΐου έως τις 18 Νοεμβρίου 2022, το Costa Venezia πραγματοποιεί 15ήμερη «σούπερ τουρ», με παραμονή μεγαλύτερη των 10 ωρών σε 8 λιμάνια προσέγγισης στην Τουρκία και την Ελλάδα.

Τον χειμώνα 2022-23, το Costa Venezia θα προσφέρει ένα δρομολόγιο 12 ημερών σε Τουρκία, Αίγυπτο, Ισραήλ και Κύπρο: στην Κωνσταντινούπολη (διήμερη παραμονή με διανυκτέρευση), την Αλικαρνασσό, τη Λεμεσό, τη Χάιφα (επίσης διήμερη παραμονή με διανυκτέρευση), την Αλεξάνδρεια και το Κουσάντασι. Από την άνοιξη του 2023, το δρομολόγιο από τον Πειραιά θα ξαναρχίσει.

Εκτός από το Costa Venezia, από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 18 Νοεμβρίου το Costa Deliziosa θα προσφέρει τη δυνατότητα στους Έλληνες επισκέπτες να επιβιβαστούν εύκολα στον Πειραιά για κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο, με δρομολόγιο προς Ιταλία, Κροατία και Μαυροβούνιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα