ΕΟΤ: Νέες συμφωνίες για την προσέλκυση τουριστών από Αραβικές χώρες

ΕΟΤ: Νέες συμφωνίες για την προσέλκυση τουριστών από Αραβικές χώρες

Ολοκληρώθηκε η παρουσία του ΕΟΤ στην έκθεση του Ντουμπάι με σημαντικές επαφές και συμφωνίες. Νέα πτήση της Qatar για Σαντορίνη.

Με δύο νέες συνεργασίες που θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού στις αραβικές χώρες ολοκληρώνεται η παρουσία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Arabian Travel Market (ATM) 2022.

Κατά την πρώτη, ΕΟΤ και Qatar Airways συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν από κοινού καμπάνια προβολής και ενημέρωσης για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Κατάρ και στη Σαουδική Αραβία. Η καμπάνια θα εστιάσει στο ταξίδι στην Ελλάδα με έμφαση στις μοναδικές εμπειρίες που μόνο η χώρα μας μπορεί να προσφέρει. Η καμπάνια θα απευθύνεται και σε long haul αγορές, όπως η Αυστραλία. Η συνεργασία έρχεται σε μία περίοδο που, μετά την Αθήνα και τη Μύκονο, η Σαντορίνη γίνεται ο τρίτος προορισμός στην Ελλάδα που θα εξυπηρετείται απευθείας από την Qatar Airways. Η πρώτη πτήση για τη Σαντορίνη έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσει από το Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad της Ντόχα, στις 7 Ιουνίου 2022.

ΕΟΤ: Νέες συμφωνίες για την προσέλκυση τουριστών από Αραβικές χώρες

Επιπλέον, ο ΕΟΤ εξασφάλισε αποκλειστική συμφωνία με τη WEGO MENA μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες στη Μέση Ανατολή και Β. Αφρική. Στόχος είναι η προβολή της Ελλάδας και των εμπειριών που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης στη χώρα μας. Η καμπάνια θα μεταδοθεί από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο και θα απευθύνεται σε οικογένειες, ζευγάρια και ταξιδιώτες που αναζητούν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

ΕΟΤ: Νέες συμφωνίες για την προσέλκυση τουριστών από Αραβικές χώρες

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ντουμπάι, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης μαζί με στελέχη του Οργανισμού πραγματοποίησαν δεκάδες προγραμματισμένες συναντήσεις με παράγοντες της τοπικής αγοράς. Όπως δήλωσε ο κ. Φραγκάκης «Γενικότερα, η Μέση Ανατολή είναι εξαιρετικά σημαντική για τον τουρισμό μας και έχουμε τη βούληση να αυξήσουμε το μερίδιο αγοράς που έχουμε στην περιοχή και να ανοίξουμε τις προοπτικές της. Για να έχουμε όμως αυτή την προοπτική στην αραβική αγορά χρειάζεται όσο το δυνατόν πιο συχνή παρουσία της χώρας μας και μακροπρόθεσμες συνεργασίες. Δύο από αυτές ανακοινώσαμε σήμερα, με την Qatar και την WEGO MENA στον τομέα της προβολής της χώρας μας ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες το επόμενο διάστημα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σαουδική Αραβία, Ντουμπάι, Αυστραλία
SHARE:

24Media Network