Grivalia: Δεν ανήκει στους εφοπλιστές Καρνέση και Εμπειρίκο η έκταση της επένδυσης στους Πεταλιούς

Grivalia: Δεν ανήκει στους εφοπλιστές Καρνέση και Εμπειρίκο η έκταση της επένδυσης στους Πεταλιούς
Ξενοδοχείο (φωτογραφία αρχείου) iStock

Σε ανεξάρτητο ιδιοκτήτη στα νότια του νησιού Μεγαλόνησος στους Πεταλιούς ανήκει η έκταση που θα δημιουργήσει τουριστικό θέρετρο, ξεκαθαρίζει η εταιρεία.

Διευκρινήσεις σχετικά με την έκταση που θα αναπτυχθεί το μεγάλο τουριστικό έργο στο νησί Μεγαλόνησος στο σύμπλεγμα των Πεταλιών, στο νότιο Ευβοϊκό κόλπο, έδωσε στο NEWS 24/7, η εταιρεία Grivalia Hospitality.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εν λόγω έκταση δεν έχει καμία σχέση με τις ιδιοκτησίες της εταιρείας «Κτήμα Πεταλιοί Α.Ε.» και βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού. Σημειώνεται ότι οι εφοπλιστές Σπύρος Καρνέσης και Μαρής Εμπειρίκος, είναι οι ιδιοκτήτες με ίσο ποσοστό (από 50%), της εταιρείας «Κτήμα Πεταλιοί», στην οποία ανήκει το νησιωτικό σύμπλεγμα των 10 νησιών των Πεταλιών. Η αξία τους έχει αποτιμηθεί περίπου στα 77 εκατ. ευρώ.

Στο βόρειο τμήμα του νησιού, υπάρχει έκταση περίπου 200 στρεμμάτων, που είναι επίσης ανεξάρτητη ιδιοκτησία και μέσα της υπάρχει η Βίλα Πικάσο, που ανήκει σε άλλη επιχειρηματική οικογένεια.

Η Grivalia απέκτησε έκταση που επίσης άνηκε σε άλλο ιδιοκτήτη και εκεί θα αναπτύξει το θέρετρο, σε μια επένδυση που θα ξεπεράσει τα 280 εκατ. ευρώ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν από την εταιρεία τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα