Η Accor ανοίγει στην Κρήτη ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες

Η Accor ανοίγει στην Κρήτη ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες
Niko Seaside Resort MGallery Accor

Το νέο Niko Seaside Resort MGallery ανοίγει τον Απρίλιο στον Άγιο Νικόλαο.

Στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης ανοίγει το πρώτο της ξενοδοχείο η Accor, το οποίο απευθύνεται μόνο σε ενήλικες. Το νέο Niko Seaside Resort αναμένεται να λειτουργήσει στις 10 Απριλίου και θα βρίσκεται κάτω από το brand της MGallery Collection. Πρόκειται για μια συνεργασία της γαλλικής ξενοδοχειακής αλυσίδας με τις εταιρείες Knossian Group και την Hines Group.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το γραφικό κέντρο της πόλης και έχει πανοραμική θέα στον κόλπο Μιραμπέλο. Αποτελείται από 141 δωμάτια και σουίτες με private plunge pools, που στεγάζονται μέσα σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτήριο, όπου κυριαρχεί το ξύλο και το μάρμαρο, ενώ παράλληλα οι γκρι, πράσινες και μπλε αποχρώσεις αναδεικνύουν τον χώρο.

Accor

Διαθέτει ακόμη μια εντυπωσιακή πισίνα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, μπαρ και δύο εστιατόρια. Το ξενοδοχείο μοιράζεται το πνεύμα της κρητικής φιλοξενίας έχοντας ως Iconic Object την κρητική λύρα και ως Memorable Moment την επίσκεψη στη Σπιναλόγκα ένα νησί – ανοιχτό μουσείο με πλούσια ιστορία.

Το Niko Seaside Resort, το δεύτερο ξενοδοχείο MGallery της Accor στην Ελλάδα. Η κα. Cristina Ramos, COO Franchised Hotels Southern Europe της Accor σε δήλωση της τόνισε: «Χαιρόμαστε πολύ που διευρύνουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην όμορφη Κρήτη, έναν από τους πιο αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς διεθνώς. Το δεύτερο ξενοδοχείο της MGallery θα ανοίξει τις πόρτες του αυτόν τον Απρίλιο, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη μοναδικές ομορφιές του νησιού. Επιπλέον, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Knossian Group και την Hines Group σε αυτή την πρώτη μας επαφή με την Κρήτη».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα