Ντεμπούτο στα ξενοδοχεία για τον Όμιλο Fais

Ντεμπούτο στα ξενοδοχεία για τον Όμιλο Fais
Το Zaffron Resort στη Σαντορίνη ZaffronResort

Ανοίγει τον Απρίλιο στη Σαντορίνη το Radisson Blu Zaffron Resort.

Το πρώτο του ξενοδοχείο ανοίγει ο Όμιλος Fais στο νησί της Σαντορίνης, κοντά στην παραλία Καμάρι, μια επένδυση που ανέρχεται στα 20 εκ. ευρώ σηματοδοτεί το πρώτο άνοιγμα του στο κομμάτι της φιλοξενίας, με επόμενα βήματα την επέκταση σε Κέρκυρα και Κρήτη. Πρόκειται για το lifestyle θέρετρο Zaffron Resort που θα λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της διεθνούς αλυσίδας Radisson Blu.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 103 δωμάτια, σουίτες και βίλες, καθώς και προεδρική σουίτα με ιδιωτική πισίνα, που χαρακτηρίζονται από σύγχρονο design με αναφορές στην πολιτιστική κληρονομιά των Κυκλάδων. Το Zafron θα είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στο νησί με exclusive guests-only παραλία, ενώ θα υπάρχουν τζακούζι και θερμαινόμενες ιδιωτικές πισίνες σε όλα σχεδόν τα δωμάτια, καθώς και δύο κεντρικές θερμαινόμενες πισίνες. Μέσα στο ξενοδοχείο θα ανοίξει το διάσημο ιταλικό εστιατόριο Zeffirino, ενώ σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας Zaffron αποτελεί η τέχνη. Το θέρετρο, σε συνεργασία με το παγκοσμίου φήμης Magnum Photos, θα προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να συμμετέχουν σε workshops με επικεφαλής τους βραβευμένους φωτογράφους του.

“Με το Zaffron, στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε τη sui generis προσέγγισή μας στη φιλοξενία με τρόπο που να σέβεται την κληρονομιά του νησιού. Ταυτόχρονα, θέλουμε να εισάγουμε μια νέα ιδέα όπου η εμπειρία των επισκεπτών μας εμπλουτίζεται και αναβαθμίζεται μέσω δυναμικών συνεργασιών διεθνών brands και ποικίλων αποκλειστικών εκδηλώσεων”, σημειώνει ο Μανώλης Παπαδάκης, γενικός διευθυντής του Hospitality Division του Radisson Blu Zaffron Resort.

Το Zaffron Resort


Ο Όμιλος Fais επενδύει σημαντικά στο νεοσύστατο Hospitality & Gastronomy Division. Πέρα από την ανακατασκευή της Αγοράς Μοδιάνο και του opening της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στη Σαντορίνη, ο Όμιλος έχει επίσης αναλάβει την αναβίωση και αξιοποίηση του εμβληματικού πύργου Castello Bibelli στην Κέρκυρα. Το χαρτοφυλάκιο του περιλαμβάνει διεθνή luxury, fashion & sports brands, καθώς και μια ηγετική παρουσία σε λιανική και χονδρική σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Στόχος του Ομίλου μέσα από τη λειτουργία των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του, των γαστρονομικών και των υπολοίπων δραστηριοτήτων του, ανάμεσα σε άλλα είναι και η δημιουργία εργασιακών ευκαιριών. Χαρακτηριστικά, αναμένεται να δημιουργηθούν 450 νέες θέσεις εργασίας -300 στην Αγορά Μοδιάνο και 150 στο 5* Radisson Blu Zaffron Resort- ταυτόχρονα με την υλοποίηση των στρατηγικών σχεδίων του Ομίλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα