Το ξενοδοχείο Sirene Blue στον Πόρο αναβαθμίζεται σε 5 αστέρων με χρηματοδότηση Alpha Bank και Ταμείου Ανάκαμψης

Το ξενοδοχείο Sirene Blue στον Πόρο αναβαθμίζεται σε 5 αστέρων με χρηματοδότηση Alpha Bank και Ταμείου Ανάκαμψης

Η Revival Consulting Services συνέβαλε στο μεγάλο έργο χρηματοδότησης με τη συμμετοχή του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Σε πεντάστερο θα αναβαθμιστεί το ξενοδοχείο Sirene Blue Resort στο νησί του Πόρου, μετά τη χρηματοδότηση που θα λάβει από την Alpha Bank με τη συμμετοχή του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Το τμήμα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Χρηματοδοτήσεων της εταιρείας Revival Consulting Services S.A., ανέλαβε την ανάπτυξη του επιχειρηματικού σχεδίου της ξενοδοχειακής εταιρείας, για την ένταξη της στο Ταμείο, που της εξασφάλισε χρηματοδότηση 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Το έργο αφορά στον εκσυγχρονισμό της μονάδας με αναβάθμιση από 3 αστέρια σε 5.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η διαδικασία αξιολόγησης ολοκληρώθηκε σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στη συμβολή των στελεχών της Alpha Bank και της KPMG. Έως σήμερα άνω του 90% των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας έχει απορροφηθεί από ελληνικές επιχειρήσεις με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξή τους και τον εκσυγχρονισμό τους.

KOMINIS NIKOLAOS

Ο Βασίλης Ζύμνης, Head του Τμήματος Χρηματοδοτήσεων της Revival Consulting Services υπογράμμισε: «Το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τη χρηματοδότηση ακόμα και μικρών επιχειρήσεων που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Η “Ξενοδοχειακαί Τουριστικαί Επιχειρήσεις ΣΕΙΡΗΝΑ ΜΟΝ ΑΕ”, όντας μικρή επιχείρηση, αξιοποιεί με το βέλτιστο τρόπο το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και τη χρηματοδότηση της Alpha Bank, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην αναπτυξιακή της πορεία».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα