Τραγωδία στην Λέσβο: Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι και καρφώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα

Τραγωδία στην Λέσβο: Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι και καρφώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα

Ένας 64χρονος άνδρας ενώ έκανε εργασίες σε παράθυρο του σπιτιού του, έπεσε με αποτέλεσμα να καφρωθεί στην καγκελένια περίφραξη

Σοκ προκαλεί ατύχημα που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στη Μυτιλήνη όταν ένας 64χρονος  άνδρας στη διάρκεια εργασιών που έκανε σε παράθυρο του σπιτιού του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό από το δεύτερο όροφο διπλοκατοικίας με αποτέλεσμα να καρφωθεί  με το κεφάλι σε καγκελένια περίφραξη.

Το ατύχημα συνέβη σε διπλοκατοικία στη συμβολή των οδών Υακίνθου και Γυμνασιάρχου Δαυίδ στη Χρυσομαλλούσα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής ενώ χρειάστηκε οι διασώστες να οργανώσουν ολόκληρη επιχείρηση για να καταφέρουν να  απεγκλωβίσουν με ασφάλεια τον άτυχο άνδρα από το σημείο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 64χρονος, καθάριζε το παράθυρο του σπιτιού του όταν έπεσε σε τέντα ακριβώς από κάτω και στη συνέχεια καρφώθηκε   με το κεφάλι σε περίφραξη με κάγκελα.

Όπως διαπιστώθηκε κάγκελο της περίφραξης είχε περάσει στη δεξιά κροταφική χώρα στο και χρειάστηκε να το κόψουν οι πυροσβέστες  για να τον απεγκλωβίσουν, ενώ παράλληλα οι διασώστες κρατούσαν το σώμα του για να μην τραυματιστεί ακόμη περισσότερο  και είχαν ήδη φροντίσει   να τοποθετήσουν ορό και να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο όπου βρισκόταν.

Τραγικό πρόσωπο η σύζυγός του, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, υπέστη σοκ όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη συνέβη αυτή η απίστευτη τραγωδία. Αξίζει να σημειωθεί η συγκινητική βοήθεια ενός αλλοδαπού ενοίκου του ισόγειου διαμερίσματος ακριβώς μπροστά από την περίφραξη, ο οποίος σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες περιοίκων,  πετάχθηκε έξω από το σπίτι και κρατούσε το σώμα του άνδρα προκειμένου να μην τραυματιστεί ακόμη περίσσότερο περιμένοντας να φθάσει το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

Σοβαρό ατύχημα συνέβη στις 19:30 της 02-06-2014 στην οδό Υακίνθου 14 στη Μυτιλήνη, όταν ένας άνδρας 65 χρονών έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε καγκελένια περίφραξη. Στο συμβάν έλαβαν μέρος δύο (2) οχήματα της Π.Υ. Μυτιλήνης με επτά (7) πυροσβεστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άνδρα και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή του στο "Βοστάνειο" Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Πηγή: lesvosnews.net

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network