ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Λευκό Βέλος: Φρακαρισμένο για ώρες στη Δεκέλεια - Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες

Λευκό Βέλος: Φρακαρισμένο για ώρες στη Δεκέλεια - Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες

Ακινητοποιημένη από τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης είναι η αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Εγκλωβισμένοι στη ζέστη εκατοντάδες άνθρωποι. Η απάντηση της Hellenic Train.

Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Μια ολιστική ζωή χωρίς λεφτά, η Κίτι Τζενοβέζε και το δήθεν "ασημένιο βέλος"

Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Μια ολιστική ζωή χωρίς λεφτά, η Κίτι Τζενοβέζε και το δήθεν "ασημένιο βέλος"

Η Έλενα Ακρίτα στο 32ο επεισόδιο του Podcast, σχολιάζει τις συμβουλές του πρωθυπουργού προς τον λαό για μια πιο ολιστική προσέγγιση της ζωής, εξακολουθεί να σοκάρεται από τη μαζική άρνηση των ανθρώπων να βοηθήσουν τον διπλανό τους και εξηγεί γιατί αντί για το "ασημένιο βέλος" θα προτιμήσει παραδοσιακά το αεροπλάνο.

Υπογραφή σύμβασης του Ελληνικού Δημοσίου με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Υπεγράφη η νέα συμφωνία με το Δημόσιο για τις άγονες γραμμές

Για ρήτρες και κυρώσεις οι οποίες μπαίνουν για πρώτη φορά στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ έκανε λόγο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής κατά την υπογραφή της νέας σύμβασης. Τι προβλέπει η συμφωνία.

Κακοκαιρία Φίλιππος

Κακοκαιρία Φίλιππος: Επιμένουν οι χιονοπτώσεις - Προβλήματα στις μετακινήσεις

Μαίνονται για τρίτη μέρα οι έντονες χιονοπτώσεις με την κακοκαιρία "Φίλιππος" να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας. Που παρατηρούνται προβλήμα και πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία.

Γραμμές τραίνου

Τα δώδεκα νέα μεγάλα σιδηροδρομικά έργα της χώρας - Πώς τρέχουν οι διαγωνισμοί

Δώδεκα μεγάλα έργα τρέχει η ΕΡΓΟΣΕ αυτή την εποχή. Μεταξύ αυτών και η νέα γραμμή Θεσσαλονίκη-Ξάνθη καθώς και οι συνδέσεις με τα λιμάνια της Πατρας, της Ραφήνας, του Λαυρίου κ.α.

Τρένο, φωτογραφία αρχείου

ETR 470: Ποια είναι τα παλιά ελβετικά τρένα που φέρνει ως υπερσύγχρονα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Ελλάδα

"Μακριά απ' αυτά τα τρένα" προειδοποιούν οι Ελβετοί για το νέο απόκτημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που παρουσιάζει ως υπερσύγχρονο, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για συρμούς με βεβαρυμένο παρελθόν.

Φωτο αρχείου.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Οι τρεις τρόποι αποζημίωσης για όσους ταλαιπωρήθηκαν στην κακοκαιρία

Καταβάλλονται τα 1000 ευρώ από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όσους ταλαιπωρήθηκαν από την κακοκαιρία Ελπίδα ενώ όσοι επιλέξουν κουπόνια απεριόριστης διάρκειας θα λάβουν 150 ευρώ περισσότερα.

Αττική οδός

Καραμανλής: Όσοι εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό μπορούν να διεκδικήσουν μεγαλύτερη αποζημίωση

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε ότι εντός 25 ήμερων θα δοθεί το πόρισμα για το τι ακριβώς συνεβει στην Αττική Οδό και αν πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις, θα υπάρξουν και θα είναι πολύ αυστηρές.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κακοκαιρία Ελπίδα: Αυτεπάγγελτη έρευνα και πρόστιμο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τη διεξαγωγή αυτεπάγγελτης έρευνας για την ακινητοποίηση αμαξοστοιχιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων. Πρόστιμο 100.000 ευρώ για κάθε ημέρα μη συμμόρφωσης.

Προβλήματα στα δρομολόγια των Μέσα Μεταφοράς λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, ηλεκτρικός την Τρίτη (25/01)

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα είναι το επιβατικό κοινό την Τρίτη (25/01) λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα. Πώς θα λειτουργήσουν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός από το πρωί. Η ενημέρωση για προαστιακό και τρένα.

Έργα για το μετρό

Έργα που θα δημιουργήσουν ένα νέο αύριο για τη χώρα

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, συμμετέχοντας στο αφιέρωμα "Η Ελλάδα στο μέλλον", γράφει στο NEWS 24/7 για τα νέα έργα που θα υλοποιηθούν εντός του 2022 και τη σημασία τους για την ελληνική οικονομία και την ανάπτυξη.

Κώστας Καραμανλής

Καραμανλής για Πάτρα - Πύργος: "Η επιτυχία έχει το ονοματεπώνυμο της Κυβέρνησης της ΝΔ"

Στην επαναφορά του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος αναφέρθηκε ο Κώστας Καραμανλής στη Βουλή, αφήνοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπε για ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΣΕ.

Μέτρα προστασίας για την EuroMed9 μέχρι την Κυριακή 19/9

"Φρούριο" η Αθήνα για την EuroMed9: Ρυθμίσεις κυκλοφορίας, απαγόρευση συναθροίσεων και κλειστή Ακρόπολη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις συναθροίσεων ισχύουν στην Αθήνα, λόγω της Συνόδου EuroMed9. Πώς κινούνται μετρό και προαστιακό. Αναλυτικές πληροφορίες.

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Έρχονται σιδηροδρομικά έργα ύψους 3,3 δισ. ευρώ

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Έρχονται σιδηροδρομικά έργα ύψους 3,3 δισ. ευρώ

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών υπογράμμισε ότι τα σιδηροδορμικά αυτά έργα,εκ των οποίων κάποια έχουν ήδη συμβασιοποιηθεί, θα αλλάξουν τον χάρτη μεταφορών της χώρας.

Το "Βέλος" της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Γιατί καθυστερεί η δρομολόγηση του βέλους στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Τα τρένα ETR 470 που έχουν έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να καλύψουν το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη δεν διαθέτουν συσκευή αμμοδιασποράς με αποτέλεσμα να φρενάρει η έναρξη της δρομολόγησής τους.