ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τρένα

Έρχονται και στην Ελλάδα τα πρώτα τραίνα που θα κινούνται με υδρογόνο

Πρωταγωνιστής στην Ευρώπη είναι ο όμιλος FSI, στον οποίο ανήκει και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η συνεργασία με Snam και Alstom ανοίγει το δρόμο, ενώ θεωρείται πλεονέκτημα ότι δεν έχει ακόμα εξηλεκτριστεί το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο.

Οχήματα στην οδό Σταδίου

Απεργίες: Πώς κινούνται τα ΜΜΜ - Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας με αποτέλεσμα να παρατηρείται Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση σε πολλούς δρόμους. Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς.

Τρένο του ΟΣΕ (φωτογραφία αρχείου)

Προωθείται νέα σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Σταθμού Λαρίσης

Τι περιλαμβάνει το φιλόδοξο εγχείρημα για τη σύνδεση Αγίων Αναργύρων - Σταθμού Λαρίσης. Προχωρά και το σχέδιο ενεργοποίησης της γραμμής Λιόσια - Ελευσίνα.

Σιδηροδρομικός σταθμός ΟΣΕ - Σταθμός Λαρίσης. Τετάρτη 8/2/2017.(EUROKINISSI//ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Φωτιά σε υποσταθμό του ΟΣΕ κοντά στο ΣΚΑ - Καθυστερήσεις σε δρομολόγια

Λόγω της φωτιάς στον υποσταθμό του ΟΣΕ, αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανόν καταργήσεις ορισμένων αμαξοστοιχιών στα δρομολόγια από και προς το Κιάτο και από και προς το Αεροδρόμιο.

Λευκό Βέλος, το γρηγορότερο τρένο της Ελλάδας

Λευκό Βέλος: Δείτε το γρηγορότερο τρένο της Ελλάδας να τρέχει με 200 χλμ ανά ώρα από ψηλά

Το "Λευκό Βέλος" ετοιμάζεται για το παρθενικό του ταξίδι στις 25 Μαρτίου. Δείτε το σε ένα εντυπωσιακό βίντεο drone να φτάνει στην τελική του ταχύτητα στα 200 χλμ. ανά ώρα.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ξεκινά για τη Θεσσαλονίκη το πρώτο "Ιταλικό" τρένο

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ξεκινά για τη Θεσσαλονίκη το πρώτο "Ιταλικό" τρένο

Το τρένο θα έρθει συρόμενο στην Ελλάδα και όχι βασιζόμενο στις δικές του μηχανές. Εκεί θα γίνει μία μικρή τελετή κατά την άφιξη του και στη συνέχεια θα πάει στο μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης

Τρένο σε σιδηρόδρομο (φωτογραφία αρχείου)

Σιδηροδρομική Σήραγγα Σεπολίων: Αλλαγές στο σχέδιο - Πότε θα είναι έτοιμη

Θα καθυστερήσει ο νέος τετραπλός σιδηροδρομικός διάδρομος από την Αθήνα μέχρι τις 3 Γέφυρες. Για ποιους λόγους πήγε πίσω το έργο. Πότε θα μπουν σε λειτουργία οι πρώτες γραμμές.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή δρομολογίων στις 17 Νοεμβρίου

"Αναστέλλεται, μέχρι νεοτέρας, η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών 884 και 885 στη διαδρομή Αθήνα - Καλαμπάκα - Αθήνα, στο πλαίσιο περιορισμού άσκοπων μετακινήσεων και αποφυγής συνωστισμού" σημειώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ανακοίνωσή της.

Βροχοκουρτίνα κατά το πέρασμα της κακοκαιρίας

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία: Καταιγίδα στην Αττική, εκτροχιασμός τρένου στη Χαλκίδα

Κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αττική λόγω συσσώρευσης υδάτων. Υδροστρόβιλος στη Χαλκιδική. Πλημμύρες σε Κέρκυρα - Κεφαλονιά. Πάνω από 10.000 κεραυνοί έπεσαν στην περιοχή του Ιονίου.

Ράγες τρένου - φωτογραφία αρχείου

Ξανά σε λειτουργία η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας-Θεσσαλονίκης, εκτεταμένες οι ζημιές λόγω "Ιανού"

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΣΕ έγινε μία γιγαντιαία κινητοποίηση για να αποκατασταθούν οι ζημιές στην υποδομή της γραμμής οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις είναι σημαντικές.

Ιανός: Με λεωφορείο το Λιανοκλάδι-Λάρισα για όσους ταξιδεύουν με τρένο

Ιανός: Με λεωφορείο το Λιανοκλάδι-Λάρισα για όσους ταξιδεύουν με τρένο

Νέα ανακοίνωση της TrainOse για τη διακοπή της λειτουργίας της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα λόγω λόγω "Ιανού". Προβλήματα στην κεντρική Στερεά και Θεσσαλία, λεωφοριακή σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας.