Στο Καρπενήσι υπάρχει ένα ξενοδοχείο – παράδεισος για παιδιά (μικρά και μεγάλα)

Διαβάζεται σε 6'
Ninemia Play Stay
Ninemia Play Stay

Όποιος δεν έχει ανακαλύψει ακόμη το ξενοδοχείο Ninemia και τα άπειρα παιχνίδια του και το θεματικό του πάρκο και το κτήμα του με τα άλογα και τις γάτες και τα αρνάκια, πρέπει να το κάνει αμέσως.

Υπάρχει μόνο ένας λόγος να κλάψουν τα παιδιά σε αυτό το ξενοδοχείο: Όταν φεύγουν! Ούτε οι ίδιοι οι γονείς του Μάριου Γρυπάρη όταν πριν από 25 περίπου χρόνια έφτιαξαν αυτό τον παράδεισο, δεν θα φανταζόντουσαν ότι θα εξελισσόταν σε έναν μοναδικό παιδότοπο διακοπών για μικρούς και μεγάλους. Ο ίδιος λέει ότι απλά θέλησαν να δημιουργήσουν ένα χώρο, όπως ακριβώς θα τον ήθελαν για τα παιδιά τους. Και αυτό έγινε, μόνο που χωράει όλα τα παιδιά του κόσμου. Έτσι, στο Καρπενήσι, της μαγικής Ευρυτανίας, το «Ninemia Stay & Play», χαρίζει ατέλειωτο παιχνίδι, γέλια, χαρά και μια αληθινή επαφή με τη φύση! Την ίδια ώρα, δεν φαντάζεστε πόσα πράγματα μπορείτε να μάθετε.

Για να πάρετε μια ιδέα για το τι συμβαίνει εκεί, φτάνει να ακούσετε ότι ένας πατέρας μετά την επιστροφή του από το ξενοδοχείο όπου διέμεινε με τα παιδιά του 4 και 3 ετών, έγραψε στο TripAdvisor: «Θα μπορούσα να γράψω ένα κατεβατό ολόκληρο με πολλές λεπτομέρειες. Θα μείνω στο ότι τα δύο παιδιά έκλαιγαν όταν φεύγαμε και οι γονείς κλαίγαμε βουβά». Ένας άλλος επίσης είπε: «Μικρό το κτήμα για ποδήλατο, αν είσαι ο Χειμωνέτος», «Όλα έχουν γίνει με αγάπη και μεράκι, οι γονείς χαλαρώνουμε και τα παιδιά παίζουν σε ασφαλές περιβάλλον».

Ninemia Play & Stay
Ninemia Play & Stay

Δεν είναι όμως μόνο τα μικρά παιδιά που ζητούν επίμονα ξανά και ξανά να επιστρέψουν στο Ninemia, αλλά και οι μεγάλοι, αφού πολλές εταιρείες το επιλέγουν να για κάνουν εκεί τα ταξίδια κινήτρων τους και τα προγράμματα team bonding.

Το ξενοδοχείο απλώνεται σε ένα άκρως βολικό σημείο, στην τοποθεσία Ποταμιά, στον κεντρικό δρόμο που συνδέει το Καρπενήσι με τον Προυσό. Εκεί μέσα σε 25.000 τετραγωνικά μέτρα, έχει στηθεί ένα σκηνικό που μοιάζει με περιγραφή παραμυθιού. Ανάμεσα σε δέντρα, λουλούδια, άλογα, αρνάκια και πόνυ, κατάφυτες πλαγιές τριγύρω γεμάτες με την πλούσια φύση της περιοχής, υπάρχει ένα ξενοδοχείο, άπειρα μεγάλα και μικρά παιχνίδια και ένα μεγάλο πάρκο ψυχαγωγίας. Το «Ninemia» προσφέρει διαμονή και το «The Newton Park» διασκέδαση και όλα αυτά με πολύ φαντασία.

Ninemia Play & Stay
Ninemia Play & Stay

Η διαμονή

Δύσκολο να διαλέξει κάποιος σε ποιο δωμάτιο θα μείνει, χρειάζεται όμως έγκαιρη κράτηση για να κλείσετε αυτό που θέλετε. Ας πούμε το σπιτάκι «Έλατος», είναι ένα μεγάλο μπανγκαλόου, που οι γονείς κοιμούνται στο ωραίο διπλό τους κρεβάτι, όμως τα κρεβάτια των παιδιών έχουν ανάμεσα τους ένα μεγάλο κουκλόσπιτο, που περιλαμβάνει παιχνίδια και παιχνίδια ρόλων. Άλλος γίνεται μηχανικός, άλλος μαραγκός. Υπάρχουν ακόμη χειροποίητες σκηνές μικρής πόλης στους τοίχους και το μπάνιο είναι στολισμένο με ένα χειροποίητο νιπτήρα και διαθέτει γωνιακή μπανιέρα για την απόλυτη χαλάρωση.

Ninemia Play & Stay

Το πιο μεγάλο σπίτι έχει 2 ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, που μπορούν παρέες ή οικογένειες να μένουν μαζί. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σόμπα στην τραπεζαρία, καθιστικό με τα πλατιά παράθυρα και απίστευτη θέα στο κτήμα και το βουνό. Φυσικά το ένα υπνοδωμάτιο βρίσκεται στη σοφίτα.

Ατέλειωτο παιχνίδι

Το Ninemia έχει δημιουργήσει παιχνίδια για τα παιδιά όλων των ηλικιών. Ξεκινήστε τη βόλτα σας από τη φάρμα με τα ζώα που βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου μπορείτε να τα ταΐσετε και να τα χαϊδέψετε μέσα στη φωλιά τους. Γνωρίστε έτσι το Λάμπη το περήφανο άλογο της φάρμας, τη Ρένια, το Γκρέμλιν και το Φίσκα τις χαδιάρες γατούλες, τις όμορφες χήνες, την Τίνα την προβατίνα, το Λέλο το παγώνι, τα κουνελάκια και άλλα πολλά.

Ο χώρος του Ninemia είναι απολύτως επίπεδος και καλυμμένος με γρασίδι και γι’ αυτό τα ποδήλατα έχουν την τιμητική τους. Ένας ολόκληρος στόλος ποδηλάτων περιμένει μικρούς και μεγάλους, ακόμα και εκείνους που δεν ξέρουν και μπορούν να κάνουν μαθήματα.

Ninemia Play & Stay
Ninemia Play & Stay

Κανείς δεν χάνει κάθε μέρα τη βόλτα με με το τρενάκι του ξενοδοχείου, που ξεναγεί τα παιδιά σε όλο το κτήμα. Υπάρχουν ακόμη απίθανες πίστες εμποδίων για όσους λατρεύουν τα αγωνίσματα με εμπόδια. Λάστιχα, ασταθείς γέφυρες, περπάτημα σε τεντωμένα σχοινιά, τοίχος αναρρίχησης, Climbing Wall και αγωνία για το ποιος θα κερδίσει. Αυτό που τελευταία έχει ξετρελάνει κυρίως τα «μεγάλα παιδιά» είναι τα τεράστια τραμπολίνα, που χαρίζουν γέλιο και διασκέδαση.

Ninemia Play & Stay
Ninemia Play & Stay

Ανακαλύψτε στον εξωτερικό χώρο απίστευτα γιγάντια παιχνίδια, όπως Τρίλιζα, Score 4, Laddergolf ή  Arcade Basketball, ενώ για τις  βροχερές μέρες, στο ξενοδοχείο υπάρχει εσωτερικός παιδότοπος, γεμάτος από παιχνίδια μπεμπέ  για παιδιά μικρότερων ηλικιών, μικρό ποδοσφαιράκι, επιτραπέζια, κ.α.

Όσο για μάθημα οδήγησης οχημάτων ATV & UTV θα τα βρείτε εκεί και είναι κατάλληλα για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. Είναι ηλεκτρικά, έχουν περιορισμένη επιτάχυνση και ταχύτητα & επιβλέπονται πάντα από έμπειρο προσωπικό.

Ninemia Play & Stay
Ninemia Play & Stay

Το Ninemia αγαπάει τα πολύ μικρά παιδιά και γι’ αυτό δημιούργησε τη Baby Town. Μια πλήρως περιφραγμένη εγκατάσταση με τραπεζοκαθίσματα για τους γονείς, μικρά σπιτάκια και διάδρομο με μίνι οχήματα για τους νεαρούς οδηγούς.

Το Newton Park

Μπορεί τα περισσότερα από τα παιχνίδια να τα απολαμβάνουν μόνο όσοι μένουν στο Ninemia, όμως στο ψυχαγωγικό πάρκο Newton Park, μπορούν να το επισκεφτούν και εξωτερικοί, συγκεκριμένες ώρες. Βρίσκεται στους χώρους του ξενοδοχείου και είναι γεμάτο από πολλά διαδραστικά εκθέματα με θέμα τις θετικές επιστήμες της φυσικής και των μαθηματικών. Εκεί θα ανακαλύψτε τη Φύση της Επιστήμης. Ένας μοναδικός χώρος που συνδυάζει το παιχνίδι με την εκπαίδευση, που θα μάθετε τα πάντα για τα μεγάλα μυαλά του παρελθόντος, όπως ο Ισαάκ Νεύτων, ο Αρχιμήδης, ο Πυθαγόρας, ο Ευκλείδης και πολλά άλλα!

Info: ninemia.gr/

Ninemia Play & Stay
Ninemia Play & Stay

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα