Τρελή καταδίωξη τρακτέρ στην Εθνική Πατρών-Πύργου

Τρελή καταδίωξη τρακτέρ στην Εθνική Πατρών-Πύργου

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν όταν μεθυσμένος οδηγός τρακτέρ βγήκε στην Εθνική οδό. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα κατά το πέρασμα του από χωριό

Πανικό στην Εθνική οδό Πατρών-Πύργου και όχι μόνο προκάλεσε ένας οδηγός, καθώς όντας μεθυσμένος πήρε το τρακτέρ του και άρχισε να κάνει βόλτες, με την αστυνομία να αδυνατεί για αρκετά λεπτά να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του.

Όλα άρχισαν όταν ο άνδρας πήρε, υπό την επήρεια αλκοόλ, το τρακτέρ του και βγήκε στην Εθνική. Οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου βλέποντας τους επικίνδυνους ελιγμούς του τρακτέρ, ενημέρωσε τις αρχές, η οποία με τη σειρά της άρχισε την καταδίωξη προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημα πριν προκαλέσει κάποιο κακό. Ο οδηγός του τρακτέρ όμως δεν πτοήθηκε και συνέχισε την ξέφρενη κούρσα του ενώ οι πάντες πάγωσαν όταν τον είδαν να μπαίνει στο χωριό Αρετή. Πέρασε από την αγορά του χωριού και από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο θύμα ενώ βγαίνοντας από την Αρετή μπήκε μέσα σε χωράφια.

Εκεί τα περιπολικά δεν μπόρεσαν να τον ακολουθήσουν, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν πεζοί και να καταφέρνουν μετά από αρκετά δραματικά λεπτά να τον συλλάβουν.

Πηγή: ilialive.gr

SHARE:

24Media Network