Τζόκερ: Στην Ηλιούπολη ο υπερτυχερός των 2,2 εκατ. ευρώ – Κέρδισε με δελτίο των 10 ευρώ

Τζόκερ: Στην Ηλιούπολη ο υπερτυχερός των 2,2 εκατ. ευρώ – Κέρδισε με δελτίο των 10 ευρώ
ΟΠΑΠ

Σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Ηλιούπολης βρέθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ. Μόλις 10 ευρώ κόστισε το χρυσό δελτίο των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει το καλοκαίρι για έναν υπερτυχερό στην Ηλιούπολη, καθώς κέρδισε το ποσό των 2.213.522,35 ευρώ στην χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ. Ο μεγάλος νικητής της πρώτης κατηγορίας στο δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ, κατέθεσε το δελτίο του, αξίας 10 ευρώ, στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Ιάκωβου Σοφιολάκη, που βρίσκεται στην οδό Άρεως 1.

Ιάκωβος Σοφιολάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Ηλιούπολη ΟΠΑΠ

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε έναν από τους πελάτες του καταστήματος μας. Το ευτυχές γεγονός έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις στην περιοχή μας από χθες το βράδυ και τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε. Αυτή ήταν η πρώτη μας μεγάλη επιτυχία στα περίπου δέκα χρόνια λειτουργίας του καταστήματος μας. Μακάρι να ακολουθήσουν περισσότερες. Ευχόμαστε στον μεγάλο τυχερό να έχει την υγεία του και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα», αναφέρει ο κ. Σοφιολάκης.

Πώς επέλεξε τους τυχερούς αριθμούς

Όσον αφορά στο «χρυσό» δελτίο, ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ τονίζει: «Η τύχη πραγματικά χαμογέλασε στον μεγάλο νικητή καθώς είχε συμπληρώσει τα νούμερά μέσω τυχαίας επιλογής και όχι με προσωπικές επιλογές αριθμών. Το «χρυσό» δελτίο είχε συμπληρωμένες είκοσι στήλες και κόστισε μόλις 10 ευρώ. Εκτός από την μεγάλη επιτυχία στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού και τα 2.213.522,35 ευρώ, το τυχερό δελτίο έφερε και δεκαενέα επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία, με την κάθε μια να κερδίζει από 2.638,97 ευρώ».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα