Βασίλης Φασιάς: Η αποκάλυψη του “Βουνού” για την προσωπική του ζωή

Διαβάζεται σε 2'
Βασίλης Φαλιάς
Βασίλης Φαλιάς glomex

Το “Βουνό”, κατά κόσμον, Βασίλης Φασιάς, συνάντησε η κάμερα του “Mega Καλημέρα” και ο αγαπημένος Chaser αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον μέχρι σήμερα.

Είναι γιατρός παθολόγος, έχει σπουδάσει Αρχαιολογία, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Θεολογία και πολύ συχνά τον βλέπουμε στον ρόλο του Chaser στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, “The Chase“, στον ρόλο του “Βουνού“.

Ο λόγος για τον Βασίλη Φασιά, τον οποίο συνάντησε η κάμερα του “Mega Καλημέρα” και ο ίδιος αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον. Πώς μπήκε στη ζωή του το “Chase”, πώς περνά τον ελεύθερό του χρόνο και πώς χαρακτηρίζει με μία λέξη τη Μαρία Μπεκατώρου και τους υπόλοιπους chasers;

“Ήμουν πάντα ο καλός μαθητής που διάβαζε, αλλά ήμουν και λίγο άτακτος γενικώς, ένας συνδυασμός απουσιολόγος με αποβολή”, είπε αρχικά, ενώ έχοντας ήδη τρία πτυχία δήλωσε πως θα ήθελε και ένα τέταρτο.

“Το Chase μπήκε αναπάντεχα στη ζωή μου. Είδα μια διαφήμιση του παιχνιδιού, δήλωσα συμμετοχή και μου είπαν αν θέλω να δοκιμαστώ στον ρόλο του chaser και είπα γιατί όχι. Και από εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια. Περάσαμε δοκιμαστικά, περάσαμε τεστ γνώσεων και προφορικά και γραπτά και μπήκαμε στη μεγάλη παρέα του Chase”, είπε ο Βασίλης Φασιάς στη συνέχεια στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

Όσο για το πώς προέκυψε το ψευδώνυμο “Το Βουνό“, ο Βασίλης Φασιάς αποκάλυψε πως ήταν στις top επιλογές, ενώ δήλωσε πως θα του άρεσε να εργαστεί στην τηλεόραση εάν υπάρχει κάποια πρόταση που τον ενδιαφέρει και μπορεί να προσφέρει.

Τι κάνει όμως το “Βουνό” όταν δεν διαβάζει, δεν δίνει εξετάσεις, δεν εξετάζει ασθενείς και δεν παίζει στο “Chase”;

“Προσπαθώ να ξεκουράζω τη σύζυγό μου, γιατί έχω και δύο διδυμάκια, που είναι 18 μηνών και η ίδια έχει επωμιστεί αυτό το βάρος λόγω των δραστηριοτήτων μου. Άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου από όταν έγινα μπαμπάς. Έγινα λίγο πιο απόλυτος. Οφείλεις να παραδώσεις στην κοινωνία αξιόλογους ανθρώπους που έχουν να προσφέρουν”, είπε μεταξύ άλλων.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα