Αντικατέστησαν τον φίλο τους με έναν 'συνονόματο' από το facebook

Αντικατέστησαν τον φίλο τους με έναν 'συνονόματο' από το facebook

Όταν ο δέκατος της παρέας αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι στη Μαγιόρκα, οι φίλοι του από το Μάντσεστερ βρήκαν τον ιδανικό αντικαταστάτη που τους ακολούθησε σε ένα ξέφρενο πάρτι

Η παρέα των Βρετανών τα είχε οργανώσει όλα ως την τελευταία λεπτομέρεια. Βλέπετε, με αφορμή τα γενέθλια του Nathan, θα περνούσαν όλοι μαζί ένα απολαυστικό τριήμερο στη Μαγιόρκα. Όταν όμως οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, η ζωή γελά, δεν λένε; Ο Joe αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι την τελευταία στιγμή. Κι όμως, υπήρχε μια κενή θέση με όλα τα έξοδα πληρωμένα και μια πολυμελή παρέα για διασκέδαση. Η μόνη δυσκολία ήταν πως έπρεπε ο "σφετεριστής" να φέρειτο ίδιο όνομα, Joe McGarth και να βρίσκεται στο Μάντσεστερ.

Κάπως έτσι, ένας από την παρέα αναζήτησε στο Facebook για κάποιον εντελώς άγνωστό, με το ίδιο όνομα. Κι όσο κι αν τα κριτήρια έμοιαζαν περιορισμένα, ο ιδανικός υποψήφιος βρέθηκε.  "Γεια σου Τζο. Θα ήθελες να έρθεις διακοπές με μια ομάδα εννιά ξένων, αν τα έξοδα για το ταξίδι σου ήταν όλα πληρωμένα;". Με αυτό τον τρόπο ξεκινούσε το μήνυμα της παρέας προς τον "Joe τον β'" που παρακολουθούσε έκπληκτος μια ασυνήθιστη πρόκληση.

Όπως αποκάλυψε ο "σφετεριστής" Joe, αν και επιφυλακτικός στην αρχή, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και να αποδεχτεί την πρόσκληση εννιά εντελώς ξένων ανθρώπων για ένα τριήμερο στη Μαγιόρκα. "Πέρασα τρεις θεότρελες ημέρες με ανθρώπους που δεν γνώριζα και νομίζω μπορούν πλέον να γίνουν όλοι καλοί φίλοι" σημείωσε σε ανάρτησή του στο facebοok.

Ο ίδιος ένιωσε απλά την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από την μητέρα του, στην οποία δεν αποκάλυψε ποτέ πως θα έκανε ένα τέτοιο ταξίδι χωρίς να γνωρίζει κανέναν από την παρέα. Και φυσικά, όπως όλοι κατανοούμε το έκανε για να την απαλλάξει από τρεις μέρες ατελείωτου μαρτυρίου. Τώρα βρίσκεται πίσω και η μαμά δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί.

Εξάλλου, ο αντικαταστάτης ευχαρίστησε και τον εργοδότη του, ο οποίος και του έδωσε άδεια να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα ταξίδι μεταξύ αγνώστων.

ΦΩΤΟ FB/ Joe McGrath

 

SHARE:

24Media Network