Απίστευτη φάρσα: Σκύλος-αράχνη κοψοχολιάζει ανυποψίαστους περαστικούς

Απίστευτη φάρσα: Σκύλος-αράχνη κοψοχολιάζει ανυποψίαστους περαστικούς

Μία γιγαντιαία μεταλλαγμένη αράχνη - σκύλος πάγωσε το αίμα πολλών πολιτών όταν εμφανίστηκε απειλητική μπροστά τους (vid)

Φυσικά επρόκειτο για μία καλοστημένη φάρσα διαρκείας η οποία πέτυχε το σκοπό της. Να τρομάξει αμέριμνους και χαλαρούς πολίτες.

Η μεταλλαγμένη αράχνη ήταν απλώς ένας γλυκός σκύλος στον οποίον είχαν φορέσει "στολή" του γνωστού και για πολλούς ανατριχιαστικού εντόμου.

Όσο όμως και να μοιάζει παράλογο ή αφύσικο, ουδείς μπορεί να παραμείνει ψύχραιμος όταν μέσα στην νύχτα έρχεται αντιμέτωπος με το πλάσμα αυτό εντελώς ξαφνικά και δη σε κλειστούς χώρους. Ή όταν ανοίγει το ασανσέρ και στο δάπεδο είναι ένας άνθρωπος τον οποίον "απομυζεί" η τεράστια αράχνη.

Οι δημιουργοί μάλιστα της φάρσας και του βίντεο φρόντισαν να φτιάξουν και το ανάλογο περιβάλλον σε κάποιες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα κάποια "θύματα" να δούνε πρώτα ανθρώπους ή μέλη τους παγιδευμένα σε μεγάλους ιστούς.

Πάντως, στο φως της ημέρας, ο πρωταγωνιστής σκύλος είναι πραγματικά χαριτωμένος. Όσο για το βίντεο, τα παράπονα στο δημιουργό και κύριο ηθοποιό του, SA Wardega.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

H τεράστια αράχνη που κατατρόμαξε τον κόσμο

SHARE:

24Media Network